Huawei și Expway promovează un nou standard de calitate a experiențelor video pentru platformele mobile

Huawei anunță parteneriatul cu firma franceză Expway, prin care cele două părți vor pune bazele unui grup de lucru comun. Scopul acestui parteneriat va fi de a promova împreună procesul de standardizare în domeniul experienței video, de a se concentra pe îmbunătățirea calității video pentru platformele mobile, și de a deschide o nouă eră pentru industria video.
În conformitate cu acordul de cooperare, Huawei și Expway vor promova și se vor concentra pe dezvoltarea sistemului standard pentru experiențe video U-vMOS. Sistemul U-vMOS este un standard pentru obiectivele și evaluarea experiențelor video. Standardul se bazează pe experiența totală a utilizatorului, incluzând o evaluare comepletă a calității video, a experienței interactive și a experienței de vizionare. Calitatea serviciilor video și experiența utilizatorului pot fi reflectate vizual, și pot de asemenea suporta o localizare rapidă a problemelor de rețea și o optimizare continuă a surselor de conținut.

Huawei_Test calitate video_Interfata U-vMOS

Interfața U-vMOS pentru evaluarea calității video

Huawei și Expway vor coopera în testarea reunită a standardelor U-vMOS, vor lansa pe piață realizările de standardizare a alianței din industria de profil și vor promova upgrade-ul calității video în beneficiul utilizatorilor de servicii mobile.

Kunlong Li, Președinte al Huawei Carrier Video Service Dept., a răspuns: “Huawei crede că industria video este o importantă oportunitate de piață în era Ultra Broadband. Pentru a asigura calitatea serviciilor, realizarea rapidă a unei experiențe de vizionare 4K neîntrerupte este esențială pentru succesul afacerilor industriei video. Huawei va pune la dispoziție toate avantajele tehnologiei și resurselor curente, prin cooperarea îndeaproape cu industria video și cu furnizorii importanți de servicii din lume, pentru a promova împreună dezvoltarea sănătoasă a cercului industriei video.”

Bruno Westeel, Director al Product Management, Expway Inc., a declarat: “Consumul de conținut video de către utilizatorii finali crește cu o rată colosală, iar decalajele dispozitivelor utilizate de abonați pentru a accesa aceste videoclipuri se schimbă lunar. De aceea, este important ca fiecărui utilizator final să-i poată fi oferită o Calitate a Experienței constantă, indiferent de ecran, rețea, locație și moment al zilei. Cooperarea cu Huawei la standardul U-vMOS este o oportunitate fantastică de a oferi o experiență de utilizator uimitoare, oriunde și oricând.”

Având în spate 20 de ani de muncă intentsivă în domeniu, Huawei construiește continuu pentru a asigura calitatea experienței video a soluțiilor end-to-end, inclusiv 2K@MBB, 4K@FBB etc., sprijinind la nivel mondial furnizorii de servicii de Internet TV, operatorii de radio și televiziune, precum și operatorii telecom, pentru a controla viitorul oportunităților de afaceri în domeniul video.

Despre Huawei

Huawei este un furnizor de top la nivel global în domeniul soluțiilor de tehnologie pentru informații și comunicații (IT&C). Scopul companiei este sa imbunatateasca viața și să creasca eficiența printr-o lume mai bine conectată. Impulsionată de inovația orientată spre client și de parteneriatele deschise, compania Huawei și-a consacrat un portofoliu de soluții IT&C complete, care le oferă clienților avantaje competitive în domeniul rețelelor, dispozitivelor și cloud computing-ului pentru telecom și companii. Cei 170.000 de angajați Huawei la nivel mondial sunt dedicați creării maximului de valoare pentru operatorii de telecom, companii și consumatori. Soluțiile, produsele și serviciile IT&C inovatoare sunt utilizate în peste 170 de țări și regiuni, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Fondată în 1987, Huawei este o companie privată, deținută integral de către angajații săi.

București, 3 februarie 2016 – Huawei

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: