Huawei Romania anunță deschiderea unui nou centru de service autorizat

Huawei a deschis astăzi Huawei Service Center, în parteneriat cu ESD România, iar, printre serviciile noi oferite, se numără și reparația într-o oră.

Smartphone-urile Huawei sunt din ce în ce mai prezente pe piața din România, astfel că noul centru de service reprezintă un răspuns firesc la dezvoltarea companiei pe plan local.

Serviciul “Reparația într-o oră” este un nou beneficiu gratuit adus clienților Huawei, fiind disponibil în noua locație din Bulevardul Decebal, nr. 14*.

hwei

Mai mult, pentru a ușura procesul de interacțiune cu utilizatorii telefoanelor Huawei, compania a inaugurat, în urmă cu câteva luni, și Tel Verde Huawei, astfel că românii pot afla rapid răspunsuri avizate la întrebările legate de produsele acestui producător.

”Creșterea accelerată din ultimii doi ani a venit la pachet cu responsabilitatea de a le oferi clienților noștri servicii after sale de cea mai bună calitate astfel că dezvoltarea numărului de centre autorizate a fost o decizie firească. Ne bucurăm că anunțul de astăzi este făcut în parteneriat cu una din cele mai bune companii din domeniu, ESD România, și sperăm că vom avea reacții pozitive și din partea utilizatorilor.”, a declarat Alexandru Neacșu – Customer service manager Huawei Romania.

Odată cu deschiderea Huawei Service Center, utilizatorii vor avea mai ușor acces la accesoriile Huawei originale, despre care vor putea cere informații și, deasemenea, le vor putea comanda.

În 2014, peste 200.000 români au achiziționat smartphone-uri Huawei, cele mai căutate fiind modelele Huawei Y530 și Huawei P7. Fiind unul dintre cei mai mari producători de smartphone-uri, Huawei se mândrește cu una dintre cele mai mici rate de întoarcere a telefoanelor în service.

Experiențe de utilizare peste așteptări

 Linia de telefon gratuită de tip TEL VERDE pentru România – 0800 400 896 este disponibilă de Luni până Vineri, între orele 09:00 -18:00, în afara sărbătorilor legale, iar utilizatorii pot suna pentru a cere orice informație sau pentru a face o sesizare, în legătură cu produsele sau serviciile Huawei.

*Rata de rezolvare estimată a dosarelor deschise prin acest serviciu este de 90%.

Despre Huawei Consumer Business Group

În 2014, produsele și serviciile Huawei au acoperit peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. În 2014, Huawei s-a clasat pe locul al treilea în livrarea de smartphone-uri în întreaga lume. Au fost înființate 16 centre R&D în Germania, Suedia, Statele Unite ale Americii, Rusia, India și China. Făcând parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispoziția consumatorilor săi telefoane mobile, dispozitive pentru acasă și servicii cloud.

Cu peste 20 de ani de experiență îmbunătățită în sectorul informațiilor și tehnologiilor de comunicare, o rețea globală dezvoltată, afaceri globale cu partenerii, Huawei Consumer BG este orientată spre oferirea tehnologiilor de ultimă generație, punând la dispoziție pentru întreaga lume experiențe extraordinare prin tehnologii avansate. Huawei își respectă cuvântul dat și îndeplinește visele oamenilor de pretutindeni.

Despre ESD România

ESD România oferă servicii de service pentru telefoane mobile, echipamente audio video, echipamente IT, dar și electrocasnice.

Compania deține laboratoare ce corespund celor mai exigente cerințe ale producătorilor, privind dotarea cu instrumente de reparații și control, cât și a normelor specifice de intervenții pe plăci în condiții ESD (Electronics Support Division).

De asemenea, compania pune la dispoziție un sistem on-line de urmărire a proceselor de intervenție, care permite optimizarea timpilor, astfel încât terminalele trec prin toate etapele, într-un timp foarte scurt și, în acest fel, reușind să satisfacă pe deplin toți clienții.

București, 15 octombrie 2015 – Huawei

Visits: 1

Lasă un răspuns