Huawei P8 a fost lansat oficial în România

Huawei a lansat oficial în România noul său model vârf de gamă P8, la aproximativ o lună de la lansarea globală și va fi prezent în oferta principalilor operatori de telefonie mobilă, în cea a magazinelor online, precum și în cea a lanțurilor de magazine de electronice.

11336858_992244177454515_1802574666503809576_o

Cu un procesor octa-core Kirin 930, două camere foto performante și tehnologii inovatoare, precum funcțiile Search phone by Voice, Signal+ și modul Regizor, P8 este un smartphone dual-sim elegant, care se distinge prin finisajele premium. În plus, este primul model de pe piață a cărui cameră foto este perfect integrată în partea din spate a carcasei.11312794_992245237454409_5434334625824168891_o

“Lansarea Huawei P8 pe piața din România este un prilej de bucurie, dar și o provocare. Noul nostru vârf de gamă are toate atuurile necesare pentru a deveni un succes de vânzări, așa că provocarea noastră este ca publicul să afle tot ceea ce poate face telefonul, ca mai apoi să îl aleagă.” a declarat Sorina Măcărescu, director divizia de terminale Huawei România.

11165197_992245790787687_2280961192519552408_o

Camera foto principală de 13 MP a noului Huawei P8 se mândrește cu unul din cele mai bune stabilizatoare optice ale imaginii din industrie, de până la 1,2 grade, și integrează primul senzor RGBW în patru culori din lume.

„Mulți dintre uilizatorii din România iau decizia de cumpărare în funcție de camera foto a smartphone-ului, așa că era natural să le oferim una din cele mai bune alternative de pe piață.” a completat Sorina Măcărescu, director divizia de terminale Huawei România.

Telefonul are un procesor al imaginii la nivelul unui DSLR, permițând reducerea zgomotului în momentul fotografierii, prin detectarea inteligentă a mediilor cu un contrast înalt.

Un alt plus al telefonului îl reprezintă cele patru stiluri speciale ale modului Light Painting: Taillights Track, Silky Water, Star Track și Light Graffiti, datorită cărora utilizatorii pot obține fotografii creative la calitate profesională în condiții de iluminare scăzută.

 

De exemplu, modul Light Painting, unul din cele patru moduri pentru fotografii la o calitate profesională în condiții de iluminare scăzută, utilizează diafragma manuală a camerei pentru a captura fascicule largi de lumină.

Modul Regizor al Huawei P8 este prima funcție disponibilă în industrie care permite capturarea de conținut video la nivel profesional pe un smartphone. În plus, îi permite utilizatorului să comande și să controleze alte trei smartphone-uri care rulează pe platforma Android în momentul în care este înregistrat un clip video, simultan din patru unghiuri, și să sincronizeze editarea clipurilor video.

Huawei P8 integrează, deasemenea, și un nou mod Selfie, care permite efectuarea de presetări pentru a pune în valoare mai bine frumusețea fiecărui utilizator.

Datorită tehnologiei propietare Huawei Signal+, a antenei duale, dar și a tehnologiei Rapid switching, smartphone-ul poate recunoaște care este cel mai bun mod de utilizare. Când unul din capetele antenei este acoperit și semnalul devine slab, Huawei P8 poate trece instant la celălalt capăt al antenei, cu mult mai repede decât smartphone-urile tradiționale, asigurând menținerea unui semnal puternic.

Mai mult, device-urile cu tehnologia Signal+ au o rată îmbunătățită de conectare a apelurilor chiar și atunci când utilizatorii se află într-un tren cu o viteză de până la 300 km/h.

Huawei P8 crește viteza de conectare și în cazul rețelelor din roaming. Potrivit testelor efectuate în mai bine de 20 țări și regiuni din Europa, America de Nord, America Latină, Australia și Asia, cu roaming optimizat pentru 4G, Huawei P8 se sincronizează cu serviciile de roaming de aproximativ trei ori mai repede decât un telefon normal.

Huawei P8 va fi disponibil spre vânzare de la începutul lunii iunie, la un preț de 499 Euro, la partenerii Huawei.

București, 28 mai – Huawei

Lasă un răspuns