Huawei MateBook câștigă 5 premii

Huawei MateBook a primit deja 5 premii din partea mai multor publicații importante din domeniul tehnologiei, după succesul lansării globale de duminica aceasta, chiar în primele două zile ale târgului Mobile World Congress 2016 de la Barcelona.

Aceste publicații au premiat dispozitivul datorită performanțelor de vârf, designului elegant, ecranului incredibil și gamei variate de accesorii.

Huawei MateBook_

Iată care sunt premiile pe care Huawei MateBook le-a primit:

  • Alphr.comi-a acordat titlul de cel mai bun dispozitiv 2-în-1 prezentat în cadrul MWC 2016, iar editorii publicației au declarat căHuawei MateBook a câștigat premiul datorită greutății sale reduse (în special în comparație cu Surface Pro șiiPad Pro), duratei mare de viață a bateriei și felului în care dispozitivul a fost conceput în urma experienței dobândite de Huawei în producția de telefoane mobile.
  • Alphr.com este o publicație de tehnologie din Marea Britanie care publică știri,review-uri, precum și materiale despre lideri cu viziune, care schimbă felul în care oamenii trăiesc și muncesc.
  • Expert Reviewsa premiat Huawei MateBookla categoria “Best Hybrid”, datorită greutății ușoare, designului contemporan, accesoriilor utile, precum și a cititorului de amprente.
  • Expert Reviews este un ghid de cumpărături în materie de tehnologie pentru consumatorii nerăbdători să folosească cele mai noi gadgeturi lansate pe piață.
  • Trusted Reviewsa premiat dispozitivul cu distincția “Best in Show”, datorită designului produsului, ecranului incredibil și accesoriilor utile.
  • Trusted Reviews este o publicație globală care publică review-uri realizate atât de experți, cât și de consumatori, precum și știri despre produse tech.
  • Computer Bildi-a acordat produsului premiul“Best Product: Tablet”, iar alegerea editorilor se datorează stylus-ului MatePen, performanțelor puternice și designului atrăgător, tipic pentru produsele Huawei.
  • Computer Bild este cea mai populară publicație dedicată tehnologiei din Germania și se adresează în special utilizatorilor de PC care folosesc sistemul de operare Microsoft Windows.
  • Know Your Mobilea acordat Huawei MateBook distincția “Best Hybrid.” Know Your Mobile este un site de tehnologie din Marea Britanie care acoperă subiecte legate de telefoane mobile, tablete și rețele de telefonie mobile.

Aceste recunoașteri arată potențialul pe care HUAWEI MateBook îl are, urmând ca disponibilitatea produsului pe piețele globale să fie anunțată în curând.

Despre Huawei Consumer Business Group

În 2014, produsele și serviciile Huawei au acoperit peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. În 2014, Huawei s-a clasat pe locul al treilea în ceea ce privește livrările de smartphone-uri la nivel global. Compania deține 16 centre R&D în țări precum Germania, Suedia, Statele Unite ale Americii, Rusia, India și China. Făcând parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispoziția consumatorilor săi telefoane mobile, dispozitive pentru acasă și servicii cloud.

Cu peste 20 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, cu o rețea globală dezvoltată și parteneri din întreaga lume, Huawei Consumer BG este orientată spre a oferi soluții inovatoare, punând la dispoziție experiențe extraordinare prin tehnologii avansate. Huawei își respectă astfel angajamentul și îndeplinește visele oamenilor de pretutindeni.

Barcelona, Spania, 24 februarie 2016 – Huawei

Visits: 0

Lasă un răspuns