Huawei lansează TalkBand B3

Huawei Consumer Business Group a lansat TalkBand B3, o brățară inteligentă cu o cască Bluetooth incorporată, care combină productivitatea și conectivitatea cu designul subțire și modern.

“Adopția accesoriilor inteligente depășește așteptările industriei și, încă o dată, noua noastră serie de produse TalkBand oferă funcții inovatoare care sunt populare în rândul consumatorilor din ziua de astăzi,” a declarat Richard Yu, CEO Huawei Consumer Business Group.

Huawei TalkBand B3

TalkBand B3 este construită din materiale premium, precum piele naturală, oțel inoxidabil și sticlă Gorilla Glass 3. Accesoriul le permite utilizatorilor să rămână conectați datorită tehnologiei Bluetooth 4.2, funcțiilor pentru email și mesaje, sincronizării cu smartphone-ul și capabilităților de monitorizare a stării de sănătate. Mai mult, microfonul dual incorporat în cască, precum și tehnologia de reducere a zgomotelor de fundal îmbunătățesc calitatea apelurilor, filtrând zgomotul de fundal și livrând un sunet mai clar.

 TalkBand B3 poate fi personalizat pentru a se potrivi cu personalitatea unică a fiecărui utilizator și este disponibil în 3 variante de stil: Activ, Clasic și Elite.

Design elegant

Noul accesoriu inteligent Huawei reflectă designul modern și totodată elegant al versiunilor anterioare TalkBand dar introduce și elemente noi, precum materiale premium pentru brățară și cadran. Cadranul dispozitivului, din oțel inoxidabil, este inspirat de munca designerului industrial Tom Dixon și a designerului de modă Issey Miyake. Pentru a păstra aspectul lui TalkBand B3, ecranul curbat este protejat de către un strat protector anti-amprente și zgârieturi.

Comunicare ușoară

Huawei TalkBand B3 este proiectat să ofere conectivitate constantă datorită celor mai noi specificații Bluetooth, a căștii ușoare și a sincronizării wireless cu smartphone-ul. Ecranul AMOLED al dispozitivului are o rezoluție de 80 x 128 pixeli și este protejat de sticlă. Compatibil cu sistemele de operare iOS și Android, TalkBand B3 integrează cu ușurință cele mai populare aplicații.

Productivitate în mișcare

TalkBand B3 are o baterie de 91mAh și se încarcă în 1,5 ore, permițând 5,5 ore de apelare, până la 4 zile de utilizare normală și șase zile de standby. Performanța dispozitivului este optimă pentru funcții legate de sănătate și de fitness, inclusiv o monitorizare mai precisă a activității (calcularea numărului de pași sau a caloriilor), a obiceiurilor de somn și notificări pentru combaterea sedentarismului.

Huawei TalkBand B3 va fi disponibil în 3 variante de stil: Activ, Clasic și Elite. Varianta de stil Activ va fi disponibilă în două variante de culoare: alb și negru, având prețuri începând de la 169€. Varianta de stil Clasic va fi disponibilă în două variante de culoare: bej si maro, având prețuri începând de la 199€ iar varianta de stil Elite va fi disponibilă în varianta de culoare gri, având prețuri începând de la 249€.

Despre Huawei Consumer Business Group

În 2014, produsele și serviciile Huawei au acoperit peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. În 2014, Huawei s-a clasat pe locul al treilea în ceea ce privește livrările de smartphone-uri la nivel global. Compania deține 16 centre R&D în țări precum Germania, Suedia, Statele Unite ale Americii, Rusia, India și China. Făcând parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispoziția consumatorilor săi telefoane mobile, dispozitive pentru acasă și servicii cloud.

Cu peste 20 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, cu o rețea globală dezvoltată și parteneri din întreaga lume, Huawei Consumer BG este orientată spre a oferi soluții inovatoare, punând la dispoziție experiențe extraordinare prin tehnologii avansate. Huawei își respectă astfel angajamentul și îndeplinește visele oamenilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, puteți accesa link-ul: http://consumer.huawei.com

Londra, 7 Aprilie 2016 – Huawei Consumer Business Group

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: