HUAWEI lansează la nivel global noi produse audio și dispozitive inteligente pentru productivitate la birou

HUAWEI a lansat la nivel global noile căști open-ear HUAWEI FreeClip, dar și HUAWEI MatePad Pro 13.2” și HUAWEI MateBook D 16. Lansarea produselor s-a desfășurat la Dubai, în cadrul unui eveniment cu tema ”Creation of Beauty”. Noile produse, care vor fi disponibile și în România, continuă statement-ul asumat de companie, ”Fashion Forward”, în care accentul este pus pe design, stil și inovație în tehnologie.

HUAWEI și-a îmbogățit portofoliul cu o pereche de căști open-ear, cu un design inedit și spectaculos, HUAWEI FreeClip. Căștile HUAWEI FreeClip aduc în prim-plan o nouă mostră de inventivitate, C-bridge Design, cu ajutorul căruia experiențele de ascultare devin mai confortabile și mai fashion ca oricând. Acest design a fost proiectat pe baza caracteristicilor fizice a peste 10.000 de urechi la nivel global, ergonomia fiind ajustată la nivel de micron, în timp ce durabilitatea a fost confirmată de peste 25.000 de teste de rezistență. C-bridge Design are funcție atât de prindere, cât și de conector pentru căști, în scopul de a îmbunătăți confortul în timpul utilizării.

HUAWEI FreeClip asigură o autonomie de până la 36 de ore, cu ajutorul carcasei de încărcare. De asemenea, căștile identifică automat dacă sunt puse în urechea stângă sau dreaptă, au algoritm de îmbunătățire a apelurilor AI Crystal-Clear și suport pentru conexiuni duale la alte dispozitive. Astfel, ele devin un device audio excelent pentru orice pasionat de călătorii sau de fitness.   

Căștile FreeClip sunt disponibile la precomandă în România, pe HUAWEI Store, iar cei care le vor achiziționa până pe 29 ianuarie 2024 vor primi cadou o brățară de fitness HUAWEI Band 8, în limita stocului disponibil.

De asememea, lansarea de final de an anunță și HUAWEI MatePad Pro 13.2”, cu design premium, HUAWEI X-True™ Display și tehnologie HUAWEI SOUNDTM. Noua tabletă poate fi utilizată cu ajutorul HUAWEI M-Pencil (a 3-a generație), alimentat de tehnologia NearLink, ce dispune de peste 10.000 de niveluri de detecție a presiunii, pentru ca procesul creativ să devină mai facil.

Un punct de plecare creativ

 În ultimii zece ani, tabletele HUAWEI au evoluat și și-au îmbunătățit productivitatea, datorită performanțelor tot mai avansate oferite pentru munca la birou, dar și pentru procesele creative. HUAWEI MatePad Pro 13.2” reunește specificațiile care au oferit unicitate tabletelor HUAWEI și duce la un nou nivel posibilitățile de creație pentru cei aflați în permanentă mișcare.  

Tableta este dotată cu un ecran OLED flexibil de dimensiuni generoase, are o grosime de doar 5.5 mm și cântărește doar 580 de grame. Marginile de 3.4 mm oferă o proporție corp-ecran umitoare de 94%[1]. Tehnologiile HUAWEI X-True Display și HUAWEI SOUNDTM asigură interacțiunea cu o gamă bogată de aplicații pentru a asigura o experiență captivantă de divertisment audiovizual.

HUAWEI M-Pencil (a 3-a generație) se conectează la tabletă prin NearLink. Creionul asigură peste 10.000 de niveluri de detecție a presiunii și răspunde cu precizie la orice apăsare pe ecran, datorită ratei de latență mici, precum și datorită capacității ridicate de transmitere de date, poziționării precise și fiablității NearLink. Funcția Colour Capture le permite utilizatorilor să selecteze orice culoare care le atrage atenția în alte aplicații și să o folosească apoi în mod direct. 

O altă noutate este tastatura detașabilă HUAWEI Smart Magnetic Keyboard, dotată cu touchpad, care transformă tableta într-un laptop.

HUAWEI MatePad Pro 13.2″ duce mai departe tradiția tabletelor HUAWEI, printr-un design uimitor, instrumente creative variate, divertisment imersiv și funcții pentru cei care vor să lucreze de oriunde. Astfel, utilizatorii au acces la o sursă nelimitată de creativitate. 

Arta întâlnește tehnologia

HUAWEI a lansat și alte produse, precum HUAWEI MatePad Air PaperMatte Edition și HUAWEI MateBook D 16.

HUAWEI MatePad Air PaperMatte Edition are un display ce imită hârtia mată, o rezoluție formidabilă 2800 x 1840 și o rată maximă de refresh de 144 Hz, pentru a transforma activitățile de scris sau citit în unele asemănătoare cu cele clasice.

Laptopul HUAWEI MateBook D 16 asigură experiențe de vizionare îmbunătățite, datorită ecranului său de 16 inci, Eye Comfort HUAWEI FullView Display, dar are aceeași greutate ca și un laptop mainstream de 15.6 inci. Procesorul 13th Gen Intel® Core™ H-series se descurcă perfect în timpul activităților intense de multi-tasking.

La eveniment, HUAWEI a anunțat și lansarea platformei GoPaint Worldwide Creating, care va lua startul pe 5 ianuarie 2024. Prin inițierea acesteia, HUAWEI pune la dispoziția creatorilor digitali o platformă globală pe care aceștia își pot expune lucrările. De asemenea, încurajează oamenii din orice domeniu să își exprime latura creativă.


[1] Date obținute din partea Huawei Lab. Configurațiile finale de greutate, procesele de producție și metoda de măsurare pot varia.

Views: 0

Lasă un răspuns