Huawei lanseaza CarFi, dispozitivul cu tehnologia 4G Cat4, pentru masini conectate

Huawei lanseaza un dispozitiv WiFi cu tehnologia 4G inclusa destinat masinilor – Huawei CarFi.

Elegant si fabricat din materiale premium pentru o durabilitate mai mare, Huawei CarFi transforma masinile in hotspot-uri WiFi pe roti pentru un plus de confort in viata de zi cu zi. Oferind viteza de descarcare de pana la 150 de Mbps si permitand conectivitate pentru pana la 10 dispozitive, Huawei CarFi poate fi transferat cu usurinta de la un vehicul la altul.
Pentru a ilustra modul in care inovatia poate fi utila consumatorilor, Huawei a instalat dispozitive Huawei CarFi in 400 de masini branduite, care vor permite pasagerilor sa se conecteze la Internet de mare viteza atunci cand se afla in miscare, in timpul Mobile World Congress (MWC) 2015 din Barcelona, Spania.

Huawei CarFi
“La Huawei, scopul nostru este de a fi cu un pas inainte in ceea ce priveste furnizarea de tehnologii unice, care sa raspunda cerintelor de conectivitate ale utilizatorilor. Lider in furnizarea de retele LTE de ultima generatie, Huawei inoveaza prin dispozitive, cum ar fi Huawei CarFi, care Fac Posibil ca oamenii sa se bucure de libertatea de conectivitate si atunci cand se afla in miscare “, a declarat Steven Liu, vicepreședinte al Mobile Broadband si Home Product Line, Huawei Consumer Business Group. “Conectivitatea pentru automobile este o tendinta importanta care va oferi siguranta, confort si divertisment in viitor.” a continuat acesta.
Dispozitivul Huawei CarFi suporta o conectivitate Cat4 LTE foarte rapida, cu viteze de descarcare de pana la 150 de Mbps, si permite acces rapid si usor la retele WiFi pentru pana la 10 pasageri.
Beneficiile conectivitatii in masina includ asistenta la parcare, salvare de urgenta, diagnosticarea problemelor cu care se confrunta vehiculul, actualizari in timp real a conditiilor de drum, si identificarea comportamentului de conducere pentru a pastra siguranta soferilor in trafic.
Dispozitivul Huawei CarFi se va opri automat atunci cand nu mai este identificat niciun dispozitiv WiFi compatibil si poate fi folosit pentru a incarca alte dispozitive electronice, chiar si atunci cand este oprit, atat timp cat masina este cu motorul pornit. Huawei CarFi nu contine o baterie care sa ofere protectie impotriva supraincalzirii in momentul in care se afla intr-un climat cald, dar contine o functie de protectie care auto-regleaza temperatura dispozitivului si o reduce atunci cand este necesar.

Huawei CarFi_
Potrivindu-se in locul dedicat brichetei sau prizei, care permite incarcarea telefonului in masina, Huawei CarFi include functia “plug and play”, astfel ca poate fi pornit printr-o singura apasare mai lunga a butonului On, pentru un plus de confort si siguranta atunci cand utilizatorul conduce. Alternativ, poate fi deasemenea controlat de la distanta prin smartphone-uri cu sistemul de operare Android si iOS, folosind aplicatia “Huawei Hilink”, disponibila pentru descarcare.
Cu un aspect elegant si rafinat, Huawei CarFi se remarca prin atentia acordata detaliilor, avand o carcasa confectionata din material de calitate superioara precum lemnul si fibra de carbon, ce asigura durabilitate sporita in timpul utilizarii de zi cu zi. Este disponibil in trei variante de culoare: negru, crem si rosu, pentru a se asorta cu majoritatea interioarelor de masini.
Dispozitivul este compatibil cu toate modelele de autoturisme ale producatorilor de automobile de top si care dispun de bricheta sau servesc ca priza pentru incarcarea dispozitivelor in masina.

Barcelona, Spania, 3 Martie 2015 – Huawei

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: