HUAWEI Consumer Business Group anunță vânzări spectaculoase pentru WATCH GT 4

În 10 zile de la lansarea noii serii GT, HUAWEI Consumer Business Group (CBG) anunță vanzarea a peste 1000 de unități WATCH GT 4.
Acest succes se datorează și gamei largi de modele și culori disponible, printre care se numără și HUAWEI WATCH GT 4 46 mm Rainforest Green cu bezel GMT, comercializat exclusiv pe HUAWEI Store.
Interesul arătat de utilizatori pentru noile ceasuri smart din seria GT 4, cu design elevat și funcții de înaltă acuratețe, confirmă încă o dată poziționarea de lider pe care HUAWEI o deține în categoria wearables în România.
După lansare, softul noilor ceasuri a beneficiat de un update, care aduce îmbunătățiri ale funcției de monitorizare a ciclului menstrual, a aplicației de gestioare a caloriilor, Stay Fit, care include acum o bază de date cu alimente extinsă, și o customizare a fețelor de ceas și mai bună.
Datorită succesului înregistrat, oferta de precomandă pe HUAWEI Store se prelungește până pe 15 octombrie 2023.
Astfel, HUAWEI WATCH GT 4 poate fi achiziționat în continuare la pachet cu FreeBuds SE 2 cadou, dar și cu o serie de beneficii, precum:2% din valoare produsului înapoi în puncte HUAWEI – până la 37 lei în puncte HUAWEI, care pot fi transformate în discount la următoarele comenzi;12 rate fără dobândă;livrare gratuită și rapidă.
Prețuri HUAWEI WATCH GT 4 precomandă:
HUAWEI WATCH GT 4 46 mm:
Black (curea din fluoroelastomer) – 1199 lei
Brown (curea din piele) – 1299 lei
Rainforest Green (curea verde din material reciclat, design GMT al bezelului) – 1299 lei
Grey (curea metalică, design tip unibody) – 1599 lei
HUAWEI WATCH GT 4 41 mm:
White (curea de piele albă) – 1199 lei
Light Gold (curea Milanese) – 1399 lei
Silver (curea metalică Piano Key) – 1899 lei
Despre HUAWEI Consumer BG
Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări și sunt utilizate de o treime din populația lumii. Au fost înființate paisprezece centre de cercetare și dezvoltare în țări din întreaga lume, inclusiv Germania, Suedia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele trei unități de afaceri ale HUAWEI și acoperă smartphone-uri, computere și tablete, wearables și servicii cloud etc. Rețeaua globală a HUAWEI este construită pe o experiență de peste 30 de ani în industria telecomunicațiilor și este dedicată furnizării celor mai recente progrese tehnologice pentru consumatori din întreaga lume.
 Pentru actualizări și informații constante despre HUAWEI Consumer BG, urmăriți:
Magazinul online: https://consumer.huawei.com/ro/offer/
Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobileRO
Twitter: https://twitter.com/huaweiMobile
Instagram: https://instagram.com/huaweimobilero
YouTube: https://www.youtube.com/@huaweimobileromania9525
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/10617746/

Views: 0

Lasă un răspuns