Huawei anunță încheierea unui parteneriat internațional cu Saatchi Gallery

Huawei anunță încheierea unui parteneriat internațional cu Saatchi Gallery. Odată cu lansarea noului smartphone-ului Huawei P10, Huawei va redefini fotografia de tip portret, iar, împreună cu Saatchi Gallery și partenerul deja existent, Leica Camera, va continua să exploreze posibilitățile creative prin intermediul noului model.

hwei

Recunoscută pentru rolul său în promovarea artei contemporane, Saatchi Gallery a reprezentat o platformă de lansare pentru mulți dintre cei mai influenți artiști ai zilelor noastre, inclusiv Tracey Emin, Damien Hirst și Jeff Koons. Concentrându-și atenția asupra evoluției portretisticii, parteneriatul va explora fuziunea dintre cultură și tehnologie, pentru a permite redefinirea fotografiei contemporane de tip portret.

Saatchi Gallery și Leica Camera au provocat 7 fotografi renumiți care au primit fiecare noul Huawei P10 pentru a surprinde propria viziune asupra lumii prin intermediul sistemului dual-camera integrat în noul smartphone. Lucrările vor fi prezentate în premieră în cadrul unei expoziții speciale, ce va avea loc la Mobile World Congress, din Barcelona, în perioada 26 februarie – 2 martie 2017, aducând arta contemporană la MWC pentru prima dată.

 “La Huawei, vrem să depășim întotdeauna limitele când vine vorba de performanțele pe care le obținem prin intermediul tehnologiei. Suntem încântați să explorăm fuziunea dintre tehnologie și artă, împreună cu Saatchi Gallery și Leica, și să împărtășim rezultatele fotografiei contemporane de tip portret, surprinse de Huawei P10.”, a declarat Richard Yu, CEO al Huawei Consumer Business Group.

Declarația sa este completată de cea a lui Nigel Hurst, directorul Director Executiv Saatchi Gallery “Tehnologia joacă un rol tot mai important în activitatea artiștilor, a fotografilor profesioniști și a entuziaștilor deopotrivă. Suntem încântați să lucrăm cu Huawei, pentru a explora noile posibilități în fotografie. Așteptăm cu nerăbdare să prezentăm lucrările unor fotografi renumiți la nivel internațional, care reprezintă propriile interpretări în ceea ce privește portretistica contemporană.”

 “Prin combinarea expertizei în materie de tehnologie și design contemporan, pe care Huawei o deține, cu stilul autentic ce poartă semnătura Leica Camera și cu abordarea renumită în arta contemporană a Saatchi Gallery, îmbrățisăm oportunitatea de a explora noi posibilități creative și estetice.”, declară Karin Rehn-Kaufmann, Art Director & Chief Representative Leica Galleries International. “Huawei P10 pune la dispoziția minților creative o nouă modalitate pentru a-și exprima creativitatea și redefinește fotografia de tip portret realizată cu un smartphone, concept ce influențează și inspiră în același timp o nouă generație de entuziaști din domeniul fotografiei.”, a completat acesta.

Lasă un răspuns