Huawei anunță disponibilitatea pe plan local a modelului P9 Lite 2017

Sunt de doi ani la rand posesorul unor terminale Huawei P8 Lite si P9 Lite, cumparate din buzunarul si munca mea de inginer, si cu toate acestea, am mereu dificultati in a testa astfel de terminale, direct de la sursa, desi, zic eu ca ma pricep.

Dar, nu despre cum se distribuie materialul de testare, este vorba in acest articol. Ci, despre ceva ce cred ca uneori va plictiseste, dar, sunt mereu insistent, si totusi consider ca este necesar, sa impart cu voi, cititorii mei.

Comunicatele de presa, sunt singurul si cel mai sigur mod de comunicare al brandurilor cu utilizatorii. Si, de aceea, sunt singurele, care raman, si, pot fi escaladate, in cazul in care, informatia este trunchiata. Nu este modul meu de a scrie articole, dar, practic reprezinta pozitia oficiala a brandurilor.

Va rog, sa nu ma mai invinuiti mereu, ca pun comunicatele de presa, pentru ca, sunt singurele mijloace obiective la care se poate face referire, fara a intra la mijloc tot felul de interpusi subiectivi si interesati.

hu

Sursa foto: computerblog.ro

“Huawei anunță disponibilitatea pe plan local a modelului P9 Lite 2017, un smartphone de categorie medie care își propune să devină unul din cele mai populare telefoane din România în 2017.

Cu un puternic procesor octa-core HiSilicon Kirin 655, cu patru nuclee de 2.1 GHz și patru de 1.7 GHz, și sistemul grafic Mali-T830MP2, noul model Huawei reușește să facă față cu brio celor mai solicitante task-uri și jocuri, rămânând la fel de eficient și rapid. În plus, camera foto de 12 MP, a fost îmbunătățită pentru ca fotografiile surprinse în condiții diferite de iluminare să fie clare și expresive. Mai mult, sistemul de focalizare integrat în cameră permite utilizatorilor capturarea obiectelelor în mișcare mai clar ca oricând.

Smartphone-ul rulează ultima versiune a sistemului de operare Android 7.0 Nougat și interfața EMUI 5.0, care aduce o serie de noutăți, atât din punct de vedere al design-ului, cât și al experienței de utilizare, oferind acces rapid la shortcuts și la notificări, precum și un design minimalist, care simplifică substanțial utilizarea. Astfel, 90% din interacțiunea utilizatorului cu telefonul nu presupune mai mult de 3 click-uri. Rapiditate este cuvântul care poate descrie cel mai bine și deblocarea telefonului, astfel că, datorită senzorului de amprentă performant, utilizatorii vor putea debloca noul model Huawei în doar 0,3 secunde.

Un alt capitol la care telefonul punctează este designul elegant și finisajele premium foarte rezistente, care îl diferențiază de alte dispozitive din categoria sa. Mai mult, atât spatele, cât și fața telefonului, sunt realizate din sticlă 2.5D.”

Huawei – 3.04.2017

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: