Huawei alături de Inna

Huawei anunță începerea campaniei de lansare pe plan local a noului Huawei P10, care se concentrează în jurul conceptului de portret, pornind de la una din funcțiile cheie ale telefonului, și care beneficiază de endorsementul cunoscutei artiste, Inna.

huawei-p10-plus-r1

Sursa foto: gsmarena.com

Astfel, Inna devine “fața” Huawei P10 în România, fiind și unul din primii români care utilizează acest model de telefon.

În fiecare minut, în întreaga lume, sunt surprinse mai mult de 3 milioane de fotografii, dintre care 90% sunt realizate cu telefonul, motiv pentru care Huawei se concentrează pe fotografie, făcând eforturi constante să perfecționeze tehnologiile integrate în camerele foto ale smartphone-urilor sale vârf de gamă, împreună cu Leica.

Sistemelor dual-camera încorporate în Mate 9 și P9, Huawei P10 integrează ultima generație a sistemului dual-camera, Leica Dual-Camera 2.0, prima cameră care include tehnologia 3D de detectare facială de mare precizie, care detectează cu precizie fața fotografiată și îmbunătățește fiecare detaliu al acesteia. Mai mult, noul flagship permite utilizatorilor să realizeze portrete artistice uimitoare, cu un efect bokeh care arată natural, în stilul incofundabil Leica.

Pentru a pune în valoare această funcție, elementul cheie al campaniei Chipul tău spune o poveste va fi spotul TV, conceptul creativ al acestuia fiind dezvoltat de agenția Leomek Hatoda. Punctul principal de interes îl reprezintă chipul uman, prin intermediul căruia fiecare dintre noi transmite o poveste diferită. TVC-ul compilează o serie de capturi ale unor oameni diferiți, cu povești de viață și ocupații diferite, cu scopul de a suprinde cât mai bine unicitatea fiecăruia dintre noi.

În afara spotului TV, campania, derulată în perioada 10 aprilie – 10 mai, include și componente de OOH, digital, social media și PR, iar la implementarea acesteia pe plan local au contribuit:

Huawei România

Sorina Măcărescu – Marketing Director

Alexandra Răuț – PR & Brand Manager

Laura Viciu – Digital Manager

MindShare

Andra Moraru – Client Leadership

Corneliu Aruxandei – Digital Connections Manager

Echipa de PR

Mihaela Negru – Managing Partner

Ioana Miclăuș – Senior Account Executive

Global Records

Anamaria Hâncu – PR manager

Ana Treabă – Events&Endorsements manager

Huawei – 10.04.2017

Hits: 6

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: