Huawei a lansat varianta maxi a noului său smartphone vârf de gamă: P8 max

Huawei a lansat varianta mai mare a modelului Huawei P8: Huawei P8 max.

Huawei P8 max se aseamănă modelului P8, însă are un ecran cu o diagonală mai mare, de 6,8 inci, o durată de viață mai mare a bateriei și o cameră foto unică.

Huawei P8 & Huawei  P8 max_1

Smartphone-ul, cu un raport de aspect de 16:9, poate fi manevrat cu ușurință de către consumatori. În plus, bateria puternică de 4360 mAh include tehnologia de economisire a energiei proprietară Huawei, precum și tehnologia de administrare a consumului de resurse care asigură o durată de viață a bateriei incredibilă. Datorită acestei baterii, consumatorii pot urmări clipuri video locale pe telefon timp de 15 ore consecutive.

Huawei P8 max, utilizează o combinație de 5+13 megapixeli, iar camera principală este echipată cu un procesor pentru semnalul imaginii, similar cu cel utilizat în cazul camerelor foto de tip DSLR, precum și cu flash dual-tone pentru a reda culori naturale în cazul fotografiilor realizate seara. În plus, modurile Light Painting și Regizor le oferă utilizatorilor modalități creative de a realiza fotografii și clipuri video artistice cu telefonul lor.

Ecran mai mare, baterie mai mare și vise “mai mari”

Huawei P8 max integrează un ecran HD JDI de 6,8 inci, care este cel mai mare ecran FHD in-cell din lume. Raportul de 16:9 îi permite noului model să fie mai subțire, ușor de manevrat, dar și de transportat. P8 max include modul Landscape care le permite consumatorilor să vizualizeze diferite tipuri de conținut și să citească folosind telefonul, în timp ce tehnologia de evidențiere a culorilor le oferă o experiență vizuală îmbunătățită.

Ecranul mare de 6,8 inci al P8 max este echipat cu o baterie puternică de 4360 mAh, păstrând însă un corp subțire de 6,8 inci. P8 max este conceput special pentru cei care vor să se relaxeze perioade îndelungate de timp, permițând mai bine de 10 ore de vizionare video a fișierelor locale datorită tehnologiilor Huawei de economisire a energiei și management al consumului de resurse.

Funcții unice foto pentru Mai Multă Creativitate

Huawei P8 max utilizează o combinație de 5+13 megapixeli pentru camera principală și cea frontală. Camera principală, de 13 megapixeli, cu tehnologia de reducere a vibrației optice, permite realizarea unor fotografii mult mai expresive noaptea.

Tehnologia de reducere a vibrației optice, integrată în Huawei P8 max, micșorează apertura cu 2-3 grade, ceea ce asigură fotografii mai luminoase și mai clare în aceleași condiții. În plus, flash-ul dual-tone redă culori naturale pentru obținerea unor imagini vii în condiții de iluminare scăzută sau în întuneric.

Huawei P8 max oferă consumatorilor modalități creative de a realiza fotografii și clipuri video artistice datorită modurilor Light Painting și Regizor.

Noul model are deasemenea integrate moduri de fotografiere speciale precum: face-enhancing, selfie, panorama și lapse.

Spre deosebire de funcțiile de setare a luminii, existente în cazul telefoanelor normale, P8 max afișează în timp real previzualizarea unei fotografii și permite setarea manuală a aperturii acesteia. Telefonul are o funcție de reducere a vibrației optice integrate în camera principală care permite realizarea unor fotografii expresive fără un trepied. Totodată, smartphone-ul integrează modul unic Director care le permite utilizatorilor să împărtășească cu prietenii ceea ce tocmai au filmat. P8 max poate forma un grup de filmare cu alte două telefoane astfel că, trecând de la un cadru la altul, consumatorii pot realiza un film fără să fie nevoiți să editeze conținutul video.

O nouă estetică a designului

Una din cele mai importante caracteristici ale Huawei P8 max este partea din spate a smartphone-ului, cu o rată de 94%. Întregul corp al telefonului este confecționat dintr-o bucată de aluminiu utilizat în industria aerospațială.

Huawei P8 max folosește o soluție de disipare a căldurii pentru a evita supraîncălzirea. Smartphone-ul este confecționat dintr-un aliaj cu o conductivitate termică DX19, la fel ca și cel utilizat în construcția unor modele auto de lux, iar coeficientul de conductivitate termică este de nouă ori mai mare decât cel al oțelului inoxidabil și de 3,8 mai mare decât cel al aluminului – aliajul cu magneziu folosit în cazul telefoanelor obișnuite.

Și Mai Multe Beneficii

Huawei P8 max este echipat cu funcții precum printare Bluetooth, proiecție Wireless și sistem de navigație GPS pentru utilizare comercială, destinate rezolvării mai ușoare a sarcinilor de serviciu.

P8 max are o husă inovatoare de piele care permite vizualizarea apelurilor fără deschiderea husei. În plus, consumatorii pot decide dacă preiau apelul sau nu, doar prin atingerea ecranului. Husa din piele suportă deasemenea modul standby.

Huawei – 17.04.2015

Views: 0

Lasă un răspuns