HTC VIVE, principalul produs de realitate virtuala

HTC VIVE™, recunoscut în industrie ca fiind principalul produs de Realitate Virtuală (VR), își extinde ecosistemul VR odată cu anunțarea prețurilor și datelor de disponibilitate pentru Vive Tracker (Detectorul Vive) și Vive Deluxe Audio Strap (Banda Audio Vive Deluxe). Vive Tracker, construit pentru a permite dezvoltatorilor și constructorilor de accesorii să facă experiența VR și mai captivantă, va fi disponibil pentru achiziționare de către dezvoltatori prin vive.com, începând cu 27 martie. Vive Deluxe Audio Strap va fi disponibilă pentru precomandă de pe 2 mai, cu livrare începând cu luna iunie. Ambele produse vor fi disponibile la un preț recomandat de $99.99 (€119.99, £99.99).

h

Daniel O’Brien, GM VR, US, HTC Vive, a declarat: “Noi vedem un viitor incredibil de puternic pentru VR, și am creat un întreg ecosistem în jurul Vive. Ecosistemul Vive este într-o continuă evoluție, adaptându-se și continuând să crească, pentru a conduce înainte industria de profil. Vive Tracker este o piesă-cheie a acestei strategii, și, împreună cu tehnologia Vive și programe precum Viveport și Vive X, reprezintă o oportunitate semnificativă pentru noi și partenerii noștri de a face ecosistemul Vive să fie sinonim cu dezvoltarea VR.”

Vive Tracker extinde ecosistemul Vive

Vive va extinde și mai mult principalul ecosistem VR din industrie, oferindu-le dezvoltatorilor posibilitatea de a aduce în realitatea virtuală obiecte din lumea reală, extinzând dramatic capacitatea acestora de a crea și mai multe experiențe VR uimitoare. Vive a primit deja peste 2.300 de cereri pentru primele 1.000 Vive Trackers. Cererile au acoperit un spectru larg de aplicații non-gaming, pentru zone de VR ce includ educație, enterprise, antrenamente, sănătate și multe altele. Aproape 60% dintre cereri au fost, de fapt, pentru conținut non-gaming sau non-divertisment.

“Construirea unui obiect care să poată fi urmărit împreună cu Vive poate fi un proces complex,” a declarat Joe Ludwig de la Valve. “Dar, cu Vive Tracker, urmărirea obiectelor în VR devine simplă pentru oricine. Suntem încântați că HTC a dezvoltat acest produs, și abia așteptăm să vedem ce vor construi oamenii cu el.”

Vive Tracker va fi disponibil în două faze. Inițial, acesta va fi disponibil pentru achiziționare de către cei care doresc să creeze conținut pentru Vive până pe 27 martie. Vive Tracker va deveni disponibil pentru publicul larg mai târziu în cursul acestui an, pe măsură ce se construiesc accesoriile și ecosistemul de conținut pentru Vive Tracker, iar noile accesorii devin disponibile pentru consumatori.

CloudGate Studio, dezvoltatorul jocului Island 359, este unul dintre cei care au adoptat devreme sistemul Vive Tracker. CloudGate folosește multiple detectoare pentru a le oferi jucătorilor action-shooter-ului Island 359 experiența de a-și simți tot corpul în mediul VR. Tehnologia utilizată va fi expusă în cadrul GDC în cabina Valve miercuri 1 martie, precum și într-o cameră privată din cadrul expoziției. Contactați @CloudGateStudio pe Twitter pentru programări.

Steve Bowler, Președinte al CloudGate Studio, a declarat: “Am experimentat cu full body motion control (controlul mișcării pentru tot corpul) de când am pus prima dată mâna pe Vive, dar parcă n-a fost niciodată așa cum trebuia. Folosind detectoarele Vive Tracker am reușit să depășim limitele VR și să creăm propriul sistem Virtual Self (al Persoanei Virtuale), care le permite jucătorilor să vizualizeze și să-și folosească întreg corpul în VR. Acum puteți să loviți obiecte cu piciorul, să vă vedeți în timp ce vă lăsați pe vine, și chiar să vă întindeți pe jos cu acuratețe 1:1 în jocul ‘Island 359.’”

Vive Deluxe Audio Strap

Banda Vive Deluxe Audio Strap îmbină sunetul integrat cu noi funcții de confort pentru sesiunile îndelungate. Deluxe Audio Strap are un nou cadran gradat pentru ajustări rapide din partea unuia sau mai multor utilizatori Vive, scăzând timpul de adaptare la mediul VR.

În continuare, la vânzarea tuturor pachetelor Vive BE (Ediția Business) va fi inclusă și banda Deluxe Audio Strap. Clienții vor primi propria Deluxe Audio Strap odată cu disponibilitatea pentru publicul larg, din iunie.

Finanțarea Vive

De astăzi, noi opțiuni de finanțare sunt disponibile în America de Nord prin Vive.com, și în China prin JD.com. Aceste noi oferte reduc costurile inițiale de achiziționare a unui sistem Vive. Programe similare sunt dissponibile pentru anumiți distribuitori din Europa, noi planuri în acest sens urmând să fie anunțate în curând.

Noile opțiuni de finanțare pentru America de Nord și China sunt disponibile de astăzi în diferite versiuni de preț, în funcție de termenul de finanțare.

Pentru America de Nord:

  • 0% Finanțare pentru 6 luni pentru un cost lunar total de $138.00 (plus taxe și livrare)
  • 0% Finanțare pentru 12 luni pentru un cost lunar total de $66.58 (plus taxe și livrare)
  • 99% Finanțare pentru 24 luni pentru un cost lunar total de $40.13 (plus taxe și livrare)

Pentru China:

  • 0% Finanțare pentru 3 luni pentru un cost lunar total de ¥2,296 (taxe și livrare incluse)
  • 0% Finanțare pentru 6 luni pentru un cost lunar total de ¥1,148 (taxe și livrare incluse)
  • 0% Finanțare pentru 12 luni pentru un cost lunar total de ¥574 (taxe și livrare incluse)

Livrarea și taxele pentru finanțare variază în funcție de adresa de destinație.

Barcelona, Spania & San Francisco, California – 27 februarie 2017 – HTC VIVE™

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: