HTC One mini 2 cu camera de inalta calitate pentru fotografii selfie de efect

HTC, lider global în inovație și design, lansează astăzi HTC One mini 2, cel mai nou membru din familia HTC One. Modelul HTC One mini 2 impresionează printr-un display HD compact, dar totodată generos, de 4,5 inch, este dotat cu HTC Sense™ 6, interfață HTC BlinkFeed™ și o cameră frontală de 5 MP. Noul smartphone îmbină, într-un model compact, designul impresionant și construcția din metal cu experiența unică a noului HTC One (M8).

Peter Chou, CEO HTC Corporation: „Cel mai nou membru al familiei multi-premiate de smartphone-uri HTC One încorporează cu succes capabilitățile tehnice avansate care au adus gamei HTC One recunoaștere la nivel global într-un dispozitiv elegant și compact. Dimensiunile smartphone-ului și formele conice sunt gândite pentru ergonomie, manevrabilitate și lejeritate în transportare. Modelul HTC One mini 2 este alegerea perfectă pentru fanii designului impresionant al HTC One (M8) care doresc un dispozitiv compact.”

Noul HTC One mini 2 îmbină designul impresionant care a adus modelului HTC One (M7) premiul pentru design în competiția iF Design Award 2014 cu trăsăturile rotunjite și finisajul emblemă, în culoarea Gunmetal Gray, ale modelului HTC One (M8). Disponibil în variantele de culoare Gunmetal Gray, Glacial Silver și Amber Gold, prin forma compactă și designul elegant, HTC One mini 2 este alegerea evidentă pentru utilizatorii care doresc un telefon cu un design incredibil și totodată cu funcționalități impresionante.
Camera frontală de 5 MP cu care este dotat noul HTC One mini 2 garantează fotografii selfie de înaltă calitate. Nu va fi nevoie de realizarea mai multor fotografii ale aceluiași cadru, întrucât camera frontală permite, prin intermediul timerului, timp suficient pentru pregătire până la momentul declanșării și realizării imaginii. Noul HTC One mini 2 conferă totodată auto-portretelor o doză de profesionalism prin funcția Touch Up, concepută pentru editări foto, care permite netezirea pielii, eliminarea efectelor de ochi roșii, ajustarea conturului feței și a gamei cromatice naturale. Pentru efecte jucăușe, aplicația Touch Up oferă posibilitatea de a obține efecte stil manga prin intermediul exagerării anumitor trăsături ale feței.

HTC BoomSound™ – Un dispozitiv de mici dimensiuni cu sunet impresionant
Deși compact, HTC One mini 2 incorporează tehnologia HTC BoomSound concepută pentru a reda sunete clare și puternice, capabilități audio excelente. Fiind echipat cu același amplificator disponibil la modelul HTC One (M8), noul HTC One mini 2 redă cu fidelitate tonuri joase depline, de la bass la treble, dar și tonuri înalte prin intermediul a două difuzoare frontale, tehnologie sinonimă inovațiilor multi-premiate din familia de dispozitive mobile HTC One.

HTC BlinkFeed™ – Cele mai importante știri, livrate direct pe ecranul de pornire
Prin intermediul HTC BlinkFeed, ecranul de pornire al telefonului devine un agregator de știri, reportaje și actualizări din rețele sociale în timp real. HTC BlinkFeed oferă conținutul online de interes pentru fiecare utilizator și îl face mai accesibil și ușor de parcurs, fiind livrat din cadrul unei rețele de peste 1.000 de parteneri media. Interfața este împărțită în cadrane adaptabile pentru afișarea actualizărilor din social media alături de subiecte preferate din mass media, informații livrate în timp real pe ecranul de pornire al telefonului. Posibilitatea de navigare continuă prin conținutul de interes simplifică accesarea articolelor, iar utilizatorii sunt astfel mereu conectați la informațiile de ultimă oră.

Partajează și colaborează pe platforma Zoe™
Momentele memorabile pot fi surprinse cu camera de 13 MP și transformate în videoclipuri Zoe Highlight, apoi partajate cu prietenii și familia prin intermediul aplicației HTC Zoe și altor canale de social media. Pentru momente cu adevărat speciale, funcția de Remix permite persoanelor din grupul propriu de contacte să adauge fotografii, videoclipuri și coloane sonore pentru a crea videoclipuri Zoe Highlight și să prezinte experiența unei întâmplări din perspective diferite.

Disponibilitate
Noul HTC One mini 2 va fi lansat în variantele de culoare Gunmetal Gray, Glacial Silver and Amber Gold și va fi disponibil în EMEA și în Asia începând cu luna iunie 2014.

București, 15 Mai 2014 – HTC

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: