HTC DESIRE 510 cel mai accesibil telefon cu tehnologie 4G LTE

HTC, lider mondial în inovație și design, lansează HTC Desire 510, cel mai avantajos dispozitiv smartphone cu tehnologie de comunicații 4G LTE. Noul model din gama HTC îmbină armonios performanța quad-core LTE și ecranul generos într-un dispozitiv puternic de multimedia. Consumatorii care nu au testat încă performanțele LTE, modelul HTC Desire 510 este ghidul introductiv perfect în lumea descărcării de conținut la super-viteze și streaming-ului video de înaltă calitate.
HTC Desire 510_White_1

Peter Chou, CEO, HTC Corporation: „Industria de telefonie mobilă vorbește despre beneficiile 4G de multă vreme, astfel că este foarte ușor să uiți că doar o mică selecție de dispozitive de top beneficiază de această soluție. Tehnologia de ultimă oră nu ar trebui să fie rezervată doar acelor utilizatori care dispun de bugete generoase. În prezent, utilizatorii au așteptarea ca smartphone-urile să funcționeze ca dispozitive universale de divertisment, ceea ce înseamnă implicit să redea oricând cele mai noi filme, emisiuni de televiziune sau albume de muzică prin intermediul accesului la viteze ultra-rapide ale transferului de date. Noul model HTC Desire 510 dispune de toate aceste beneficii și nu numai, fiind astfel gadget-ul multimedia mobil perfect.”

Super-viteze de acces la internet

HTC Desire 510 este un smartphone recomandat pentru utilizatorii preocupați de bugetul investit în tehnologie mobilă, dar care își doresc să acceseze instantaneu conținut multimedia, fără întârzieri în redare și transmisie de date. Prin conectivitatea LTE de ultimă generație, HTC Desire 510 oferă conținutul video și audio online la viteze ultra-rapide de download sau de streaming. Dotat cu cel mai nou procesor Qualcomm quad-core 1,2 Ghz Snapdragon™ 410[1], dispozitivul HTC Desire 510 redă cu fidelitate grafică impresionantă, conținut online și permite multi-tasking fără niciun efort. Modelul HTC Desire 510 permite navigarea online, vizionarea de conținut video de înaltă definiție și, totodată, poate fi folosit ca platformă de gaming, mulțumită calității grafice impresionante, fiind astfel un adevărat dispozitiv multimedia. Mai mult, memoria internă de 8 GB și slotul suplimentar pentru carduri microSD™ asigură o capacitate de stocare generoasă pentru aplicații, jocuri, filme sau muzică, eliminând preocuparea cu privire la spațiul de stocare disponibil.

Experiență media impresionantă

Noul HTC Desire 510 este dotat cu un ecran de 4,7 inch, perfect pentru vizionarea de conținut video și gaming, iar experiența de navigare pe internet este impresionantă. Smartphone-ul îmbină designul impresionant și funcționalități precum HTC Sense, definind noi standarde în categoria sa.

Prin HTC BlinkFeed™, HTC Desire 510 devine un agregator de media care oferă utilizatorilor cele mai noi informații din media, rețele sociale și fluxuri RSS, oricând și oriunde au nevoie.

 

Disponibil în două variante de culoare, Terra White și Meridian Grey, HTC Desire 510 are un design impresionant, prin construcția ergonomică din policarbonat. Ușor de personalizat, telefonul poate fi protejat de husa HTC Dot View™, care afișează notificările într-o manieră retro, dar oferă și personalizări suplimentare 18 teme diferite de afișaje, galerie de imagini și funcționalități care reflectă starea de spirit, personalitatea și stilul utilizatorilor.

Noul HTC Desire 510 rulează Android 4.4 și HTC Sense și oferă o experiență mobilă premium la un cost accesibil.

[1] Variante Snapdragon 400 disponibile și pentru Sprint și AIO

București, 27 august 2014 – HTC

Views: 0

Lasă un răspuns