HTC ANUNŢĂ RE: O CAMERĂ REMARCABILĂ DE MICI DIMENSIUNI

HTC, lider global în inovație și design, intră astăzi într-o nouă eră şi anunță o nouă direcţie de business odată cu lansarea RE, o cameră foto remarcabilă de mici dimensiuni, care aplică abordarea inovatoare și designul impresionant din filosofia HTC într-o categorie de produse cu totul nouă, reinventând fotografia pentru a ține pasul cu tendinţele actuale şi viitoare din domeniu.

Peter Chou, CEO, HTC Corporation: „HTC stabilește standardele în domeniul smartphone-urilor de mulţi ani. Astăzi ne concentrăm pe redefinirea pentru totdeauna a lumii foto. Suntem o companie care nu stă pe loc, iar dedicarea noastră pentru inovație ne permite să ducem fotografia inteligentă într-o direcţie cu totul nouă pentru noi şi clienţii noştri. Consumatorii care vor ține în mână o cameră RE nu vor mai vrea să o lase jos, având oportunitatea să iasă din spatele obiectivului şi să trăiască momentul.”

Trăieşte viaţa într-o imagine completă

Cu un design cilindric impresionant şi totuşi minimalist, RE este făcută pentru a fi ţinută în palmă uşor şi fără efort. Nu veţi mai avea grija că pierdeți un moment pentru că ezitaţi între funcţionalităţile dispozitivului, pentru că senzorul de stabilizare încorporat activează camera imediat ce aceasta este ridicată în mână, eliminând nevoia unui buton de pornire. Cu un declanşator activat tactil, se pot face fotografii printr-o simplă atingere sau capta imagini video printr-o apăsare prelungită, fiind foarte uşor, dar şi distractiv în același timp, să captezi imagini şi videoclipuri creative şi de înaltă calitate.

Pentru că în momentele importante îţi doreşti să fii în mijlocul acțiunii şi nu să te concentrezi pe obiectiv, RE dispune de senzor CMOS de 16MP, înregistrare video Full HD (1080p) şi obiectiv cu unghi larg de 146 de grade. Camera RE îţi permite totodată să-ţi explorezi latura creativă cu opţiunile sale simple de filmare cu încetinitorul (slow-motion) şi de înregistrare secvenţială (time-lapse). Iar dacă vrei să faci fotografii subacvatice, RE este rezistentă la apă[1], fără să necesite izolaţie sau protecţie suplimentară. Nu trebuie să fii un profesionist pentru a putea utiliza RE – nu ai nevoie decât de propria imaginative.

 

Partajează cu un click

Atunci când fotografiile şi filmuleţele ies atât de bine, nu ar trebui să le ţii doar pentru tine. RE interacţionează cu smartphone-ul prin aplicaţia RE, care sincronizează fotografiile, videoclipurile şi înregistrările secvenţiale prin WiFi, astfel încât poţi retrăi şi împărtăşi experienţele printr-o simplă atingere de buton. Aplicația RE este disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS, putând fi accesată fără sincronizare cu computerul, și poate salva acele amintiri dragi pe telefon sau direct în cloud, lucrând armonios cu aplicaţia Zoe pentru a crea conținut video care pare să fie editat profesionist.

Pentru a face totul şi mai uşor, dispozitivul poate fi controlat şi de la distanţă prin intermediul aplicației RE, utilizatorii având totodată posibilitatea să-și transforme smartphone-ul într-un obiectiv operat de la distanţă.

Posibilităţi nelimitate

RE este un nou tip de cameră, care deschide o întreagă gamă de posibilităţi creative și care va evolua cu timpul. Ca să adauge un nou nivel de flexibilitate şi potenţial, API/SDK (Interfaţă pentru programare de aplicaţii / Kit de dezvoltare a aplicațiilor) va fi făcut disponibil dezvoltatorilor și le va permite partenerilor HTC să adauge dispozitivului și platformelor sociale precum Trencent sau Instagram experienţe noi şi inovatoare. Mai mult, RE va oferi în curând posibilitatea de a face transmisiuni video în timp real pe canalul propriu de pe You Tube.

Camera RE va fi disponibilă în SUA la sfărțitul lunii octombrie, urmând să fie lansată și în alte țări în următoarea perioadă. Pentru informaţii suplimentare asupra caracteristicilor, funcţionalităţilor şi accesoriilor, accesaţi www.recamera.com.

[1] Certificare IPx7, 1 metru sub apă timp de 30 de minute, fără alte accesorii.

RE

Specificații tehnice

 

DIMENSIUNE96,7 x 26,5 mm

GREUTATE65,5 grame

 

 

Memory

 • microSD 8GB inclus
 • Slot microSD™: permite stocare suplimentară de până la 128 GB

 

SENZORI

 • Grip sensor
 • G-sensor

 

CONECTIVITATE

 • BLE (Bluetooth® 4.0)
 • Wi-Fi® (802.11 a/b/g/n)
 • micro-USB
 • conexiune trepied ¼”

 

CaMeRA

 • 16 MP
 • Sensor CMOS 1/2.3”
 • Unghi ultra larg: obiectiv 146° (f/2.8)
 • 1080p, 30fps FHD video
 • 720p, video 4x slow motion
 • Înregistrare video secvențială (Timelapse)

 

SUNET

 • Microfon HD
 • Difuzor

 

DurabilITATE

 • IP57 rezistent la praf și apă
 • IPx7 (body), IPx8 (cu capac)

 

Compatabilitate

 • Compatibil cu Android 4.3 și versiunile ulterioare (dotate cu BLE); și iOS 7 sau o versiune ulterioară

București, 9 octombrie 2014 – HTC

Visits: 41

Lasă un răspuns