HTC 10 in Romania

HTC a anunțat lansarea în România a celui mai nou vârf de gamă, HTC . Inspirat din feedback-ul utilizatorilor, ca parte integrată a procesului de dezvoltare, cu atenția obsesivă pentru detalii, noul HTC 10 oferă tot ceea ce utilizatorul și-ar putea dori de la un dispozitiv vârf de gamă. HTC 10 poate fi comandat începând cu jumătatea lunii mai prin partenerii locali și va ajunge în magazine în două variante de culoare: Carbon Grey și Glacier Silver.

Eveniment de lansare HTC 10(7)

“HTC 10 reprezintă cea mai evoluată propunere de smartphone pe care o facem utilizatorilor și ne bucurăm să aducem noul vârf de gamă al HTC în România. Suntem încrezători că telefonul va fi apreciat pentru că HTC 10 integreaza toate feedback-urile primite de la utilizatori pentru generațiile anterioare ale flagship-urilor HTC, iar inginerii și designerii noștri au fost foarte atenți la detalii, într-un mod obsesiv. La Puterea a 10-a, așa cum ne place să-l numim, HTC 10 va veni pe piața din România la jumătatea lunii mai.”, declară Mihai Nodea, Country Manager HTC pentru România, Ungaria și Moldova.

Achiziționarea noului HTC 10 prin partenerii oficiali aduce și un set de beneficii, precum încărcătorul cu tehnologie QuickCharge 3.0, cu gestionare termică îmbunătăţită, pentru ca acumulatorul să poată fi încărcat „la rece” până la 50% în doar 30 de minute, cât și căşti audio certificate Hi-Res de o calitate remarcabilă. Având o diafragmă subţire de 8µm din polimer aerospațial şi drivere supradimensionate cu 70%, ascultătorul primeşte un sunet mai bogat şi un spectru de frecvenţă dublu.

Vârful de gamă simbolizează măreţia şi independenţa, dar şi faptul că întregul este mai puternic decât suma componentelor sale. Noul membru al familiei de telefoane HTC îmbină o cameră foto de cel mai înalt nivel cu un sunet standard superior, un design nou și îndrăzneţ cu carcasă metalică unitară şi cu o performanţă de neegalat.

Inspirat de lumină şi sculptat până la perfecțiune, modelul HTC 10 foloseşte o nouă abordare a designului, în care contururile îndrăzneţe sunt sculptate din metal solid. Acesta captează lumina într-un mod inspirat, în timp ce marginile teşite îi oferă un aspect mai subţire și suplu. Partea frontală din sticlă se îmbină perfect cu carcasa din metal. Proiectat cu stricteţe pentru a face faţă loviturilor, accidentelor şi zgârieturilor de fiecare zi, noul HTC 10 a fost supus unor teste de temperatură extremă de peste 168 de ore, de la o temperatură de îngheţ de -20’C la una pârjolitoare de 60’C, plus peste 10.000 de teste de cădere, îndoire, zgâriere şi coroziune.

Această prezentare necesită JavaScript.

HTC 10 oferă cea mai bună cameră foto de smartphone disponibilă astăzi pe piață. Având pe ambele camere foto, frontală și principală, primele obiective din lume cu stabilizare optică, diafragmă mai mare cu f/1.8; 12 milioane UltraPixeli de ultimă generaţie (1,55 µm per pixel), autofocalizare laser mai rapidă pe camera foto principală, un obiectiv superangular și bliţ pe ecran pe camera foto frontală UltraSelfieTM, acest smartphone oferă fotografii extrem de clare, de înaltă rezoluţie, chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută, fie că te afli în faţa sau în spatele obiectivului. Camera foto este proiectată să se declanşeze în numai 0,6 secunde și are autofocalizare laser de a doua generaţie, cu care obții mai rapid fotografii bine focalizate – autofocusul funcţionează chiar şi în modul rafală. Toate setările sunt poziţionate la îndemână, iar Modul Pro oferă opţiuni avansate pentru fotografii experimentaţi, incluzând funcționalitatea formatului RAW.

HTC 10 îmbină videoclipurile 4K vii și primul sistem de înregistrare audio stereo Hi-Res pe 24 biţi din lume, surprinzând de 256 de ori mai multe detalii decât înregistrările standard, dintr-un spectru de frecvență de două ori mai larg. Noul HTC 10 are certificare pentru sunetul Hi-Res şi a fost proiectat pentru a reda sunetul aşa cum l-a dorit artistul.

Când vine vorba despre software, cu HTC 10, aplicaţiile pornesc de două ori mai rapid și au o performanţă impecabilă. În plus, telefonul are un ecran quad HD de ultimă generaţie, cu 30% mai viu colorat, ce creează o adevărată experienţă cinematică şi este cu 50% mai sensibil la atingere decât predecesorul său – chiar şi cea mai mică și mai rapidă mişcare a degetului este urmărită perfect.

Despre HTC

HTC Corporation combină design-ul impresionant cu tehnologii inovatoare pentru a inspira consumatorii din întreaga lume și a le oferi experiențe mobile personalizate. În calitate de lider global în inovaţia dispozitivelor şi a tehnologiei mobile inteligente, HTC a dezvoltat smartphone-uri premiate şi a lansat premiere în industrie, încă de la începuturile sale din 1997, incluzând gamele foarte apreciate de smartphone-uri HTC One şi Desire. Printre inovațiile HTC se numără camere foto performante, care concurează cu modele compacte de top şi oferă rezoluţie Full HD transformând ecranele dispozitivelor mobile în adevărate cinematografe personale, o calitate a sunetului prin utilizarea HTC BoomSound sau interfața HTC Sense 7. HTC este listată la Bursa de Valori din Taiwan (TWSE: 2498). www.htc.com.

București, 28 aprilie 2016 – HTC

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: