HMD Global colaborează cu Nokia și CGI și își consolidează angajamentul față de piața IoT enterprise

Reunind infrastructura superioară în industrie și expertiza tehnologică, HMD Global face un nou pas pentru a-și consolida soluțiile enterprise

  • Love it: Capacitarea afacerilor din întreaga lume cu soluții ușor de utilizat pentru cazuri de utilizare IoT noi și emergente
  • Trust it: Serviciile de conectivitate HMD vor fi susținute de infrastructura Nokia WING
  • Keep it: Securitate sporită, eficiență și inovație tehnologică pentru clienții enterprise

București, 16 iunie 2021. HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, anunță două colaborări strategice care vor sta la baza creșterii și dezvoltării ofertei sale de IoT pentru companii din întreaga lume. HMD Global va colabora cu renumita companie finlandeză de infrastructură de telecomunicații Nokia și cu firma globală de consultanță în IT CGI pentru a-și continua angajamentul de a furniza conectivitate globală 5G, securitate de neegalat și inovație de încredere pentru companii.

„Lucrând cu clienții noștri enterprise am observat o creștere tot mai mare a cererii pentru soluții IoT 5G și soluții globale de conectivitate. De aceea, suntem mândri să colaborăm cu doi lideri globali, Nokia și CGI, care împărtășesc valorile noastre. Împreună, putem aduce soluții cu atât mai inovatoare și mai sigure pe piață și putem susține companiile să își atingă obiectivele de business”, declară Janne Lehtosalo, VP Services, HMD Global.

Infrastructură superioară în industrie

Ca parte a parteneriatului cu Nokia, soluțiile de conectivitate enterprise ale HMD Global vor fi acum sprijinite de renumita tehnologie Nokia WING (Worldwide IoT Network Grid). Nokia WING este un serviciu avansat de conectivitate gestionată care le permite operatorilor și furnizorilor MVNOs IoT să-și sprijine clienții enterprise cu conectivitate și gestionare IoT la scară globală, care funcționează peste toate granițele fizice, in oricare tip de rețelele și cazuri de utilizare.

Experiența tehnologică a Nokia în conectivitate globală IoT și infrastructură 5G oferă companiilor o bază tehnologică de încredere și pregătită pentru viitor pentru cazurile lor de utilizare IoT, pe măsură ce cresc și se scalează.

Management intuitiv IoT

HMD Connect Pro le permite companiilor să administreze până la zeci de mii de dispozitive conectate printr-un portal de management ușor de utilizat. Prin integrare, companiile vor obține vizibilitate în timp real asupra stării tuturor dispozitivelor conectate și a asset-urilor IoT, vor gestiona ciclurile de viață ale SIM-urilor și se vor asigura că acestea sunt sigure în orice moment.

De la automobile conectate la containere conectate sau asistență medicală conectată, companiile de toate dimensiunile pot utiliza portalul self-service intuitiv, dar puternic, ca un unic ecran pentru monitorizarea întregii activități IoT.

Prin valorile comune ale HMD Global și Nokia în ceea ce privește conectivitatea neîntreruptă și gestionarea simplificată transfrontalieră, clienții pot câștiga un avantaj competitiv, crește productivitatea, rămâne în siguranță și își pot atinge ambițiile IoT.

„Lucrând cu HMD Global, vom oferi o prezență superioară a rețelei IoT la nivel mondial pentru un nivel consecvent de asistență pentru clienți. Serviciul HMD Pro va beneficia de un ecosistem de conectivitate în continuă creștere. Nokia WING oferă o lume conectată indiferent de frontiere pentru IoT, reducând complexitatea companiilor și permițându-le cel mai înalt nivel de control asupra activelor lor oriunde s-ar afla”, a spus Ankur Bhan, Head of Network Function as a Service, Nokia.

Expertiză tehnologică recunoscută

Prin acest parteneriat, CGI va oferi clienților săi ofertele enterprise ale HMD Global, inclusiv HMD Connect Pro, HMD Enable Pro și hardware pentru smartphone, ca parte din portofoliul de servicii end-to-end al CGI. CGI oferă clienților informații detaliate despre integrarea și activarea sistemului, împreună cu analiza datelor de top și tehnologia cloud – elemente vitale pentru un business modern.

CGI este un partener de bază, fiind expert în a ajuta clienții să navigheze în călătoria lor de transformare digitală, oferind valoare adăugată prin asistență și consultanță de specialitate. Acest parteneriat va integra, de asemenea, abundența de oferte inovatoare ale CGI în portofoliul existent de produse enterprise ale HMD Global pentru a oferi securitate de neegalat, eficiență îmbunătățită și interoperabilitatea tehnologică tot mai profundă cerută de companii în ziua de astăzi.

„Am asistat la creșterea utilizării analizelor avansate în toate industriile. În ultimii ani, analiza și inteligența artificială au devenit centrale pentru avansarea strategiilor de afaceri ale companiilor. Am susținut evoluția business-ului HMD și experiența pozitivă a clienților utilizatorilor de telefoane Nokia prin intermediul analizelor. Prin acest acord, vom sprijini în continuare proiectele lor de integrare end to end – inclusiv tehnologii locale și cloud, dezvoltarea aplicațiilor, analiza datelor și servicii de securitate – care vor fi  în continuare de ajutor tuturor clienților HMD”, adaugă Markus Olenius, Vice-President, Advanced Analytics Solutions, CGI Finland.

Securitatea și încrederea sunt primordiale pentru companii într-o lume din ce în ce mai digitală. Colaborarea cu liderii din industrie în domeniul IT și al telecomunicațiilor asigură faptul că serviciile HMD Global vor continua să fie de încredere pentru întreprinderile – mari sau mici – din întreaga lume.

Portofoliul actual de oferte enterprise HMD Global include conectivitate, gestionarea dispozitivelor și soluții hardware. HMD Enable Pro este o soluție Enterprise Mobility Management (EMM) care permite controlul activelor de conectivitate într-un singur loc, făcând operațiuni fără bătăi de cap. Serviciul intuitiv permite vizibilitatea în timp real a tuturor dispozitivelor conectate – o soluție EMM one-stop.

HMD Connect Pro capacitează organizațiile să gestioneze toate cardurile SIM din flota lor la nivel global, printr-o consolă de management singulară. Serviciul este conceput pentru a prioritiza ușurința utilizării, de la interfața de utilizare până la facturarea flexibilă, transparentă și competitivă.

Smartphone-urile Nokia îndrăgite și de încredere fac parte din programul recomandat de companie Android ™ Enterprise. HMD Global oferă propunerea perfectă de dispozitive pentru companiile de toate dimensiunile, cu angajamente puternice față de inovația software și actualizări de securitate timp de până la patru ani

Hits: 11

%d blogeri au apreciat: