Help! Snoring- aplicatie pentru depistarea apneei

Societatea Română de Pneumologie, Philips Respironics și M2000 Multimedia Systems au lansat varianta android pentru „Help! Snoring”, aplicația de informare și testare disponibilă gratuit tuturor persoanelor care suferă de tulburari ale somnului (apnee în somn de tip obstructiv) sau doresc să se informeze asupra acestora.

Aplicația se poate descărca gratuit de la:

• https://play.google.com/store/apps/details?id=com.helpsnorringg pentru ANDROID

https://appsto.re/ro/B7277.i pentru IOS

Consecințele Sindromului de Apnee în somn include: somnolența diurnă, sforăit, somn neodihnitor, treziri repetate, depresie, probleme sociale și familiale, disfuncții sexuale, dificultăți de concentrare, precum și un număr crescut de accidente rutiere cauzate de ațipirea la volan.

Help!Snoring

Persoanele care suferă de sindromul de apnee în somn (SAS) se opresc în mod repetat din respirat în timpul somnului, pentru intervale cuprinse între câteva secunde, un minut sau chiar mai mult. Aceste întreruperi produc o scădere a cantității de oxigen din sânge, fapt ce poate provoca grave complicații sau chiar moartea.

Somnolența a fost asociată în 3141% din accidentele majore ale vehiculelor comerciale. Conform directivei 2014/85/UE a Comisiei din 1 iulie 2014 (de modificare a Directivei 2006/126/CE a Parlamentului European și a Consiliului privind permisele de conducere) candidații sau conducătorii auto trebuie să se supună unei consultații medicale de depistare a apneei în som.

Help!Soring este aplicația gratuită care în numai cateva minute:

1. PREtestează riscul de apnee în somn

2. Oferă informații despre boală, complicațiile ei, diagnostic și tratament

3. Trimite către cel mai apropiat cabinet de Somnologie

Philips Respironics

Visits: 20

Lasă un răspuns