Heineken(R) lanseaza spotul TV „Spectre”, cu Daniel Craig in rolul lui James Bond

Parte a campaniei globale integrata Spectre, Heineken® anunta lansarea unui nou spot TV, cu Daniel Craig in rolul lui James Bond, in timpul unei urmariri cu barca. Odata cu acest TVC, Heineken® anunta o noua campanie digitala de anvergura, “Spyfie”, ce presupune realizarea primului selfie facut vreodata din spatiu.

  untitled

Spotul publicitar Heineken® foloseste cineasti si cascadori din filmul Spectre pentru pastrarea acțiunii autentice din seria Bond. Intorsatura neasteptata din spot este generata de aparitia unei femei, Zara, care ia parte intamplator la o urmărire cu barca si il ajuta pe cel mai cunoscut spion din lume sa salveze situatia.

Spotul TV Heineken Spectre poate fi urmarit aici:

Pentru campania digitala Spectre, Heineken® va depasi inca o data limitele tehnologiei moderne si va realiza primul selfie facut vreodata din spatiu. Pentru evenimentul “Spyfie”, Heineken® are ca partener Urthecast, in scopul realizarii imaginilor ultra HD cu ajutorul camerei instalate pe satelitul Deimos. Acest satelit se află momentan pe orbita la o distanta de 600 km de suprafata Pamantului.

Cu ajutorul unui releu, Heineken® va realiza un selfie pentru norocosii participanti, recrutati din intreaga lume, in timpul unui eveniment exclusiv de vizionare a superproductiei Spectre, intr-o locatie secreta, la inceputului lunii noiembrie. Continutul din timpul evenimentului Spyfie va fi oferit fiecarei persoane care va lua parte la aceasta experienta pe telefonul mobil, pentru a fi folosit in social media. untitled1

In asteptarea premierei filmului ce va avea loc in aceasta toamna, fanii seriei vor avea acces in exclusivitate la continutul Spectre, prin editia specială a sticlelor de Heineken®, disponibile in toata lumea. Fanii vor putea scana logo-ul Heineken® de pe sticlele, dozele si cutiile in editie speciala, pentru a descoperi imagini in exclusivitate cu Daniel Craig, precum si materiale din culise, din cele cinci locatii in care s-a filmat Spectre: Mexic, Roma, Londra, Austria si Maroc. untitled2

Parteneriatul Heineken® cu franciza James Bond a inceput in 1997, odata cu “Tomorrow Never Dies”, Spectre fiind al saptelea film consecutiv din acest parteneriat.    

Heineken® – 22.09.2015

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: