HDD-ul extern ADATA HD830 si modulele de memorie XPG SPECTRIX D80 au fost premiate cu prestigiosul Red Dot Design Award 

ADATA® Technology, producator de top al modulelor DRAM de inalta performanta si al produselor NAND Flash, anunta cu mandrie faptul ca doua din produsele din portofoliul sau au fost onorate cu prestigiosul Red Dot Design Award 2019 acordat pentru excelenta in design, si anume hard disk-ul extern ultra-rezistent ADATA HD830 si modulele de memorie cu racire hibrida XPG SPECTRIX D80 RGB DDR4.

HDD extern ADATA HD830 – Un dispozitiv indestructibil

HD830 indeplineste standardul militar al US MIL-STD-810G 516.6 si poate supravietui caderilor de pana la 1,22 metri. O structura cu trei straturi asigura o protectie completa atat la interior cat si la exterior, incluzand o carcasa exterioara siliconica de culoare rosie sau albastra pentru absorbtia socurilor si un montaj amortizat care fixeaza ferm intregul ansamblu. Exteriorul dur din aluminiu al HD830 nu rezista doar cazaturilor serioase sau a unei forte aplicate, ci si unei greutati de 3.000 kg presiune, aproximativ echivalenta cu greutatea combinata a cincizeci de persoane cu greutate medie.

Exteriorul robust din aluminiu al modelului HD830 are o suprafata cu textura indrazneata, finisaj modern si doua coloane laterale robuste, care confera HD830 aspectul unui adevarat razboinic. Intr-o era a videoclipurilor 4K Ultra HD si a altor continuturi de inalta rezolutie, capacitatea de stocare nu poate fi niciodata in plus. HD830 acopera nevoile utilizatorilor sai oferind o capacitate de stocare de pana la 5TB.

Memoriile XPG SPECTRIX D80 DDR4 RGB – Primele module cu racire hibrida din lume

SPECTRIX D80 este primul modul de memorie din lume care ofera posibilitati de racire hibrida. Modelul D80 foloseste un radiator lichid aflat pe partea superioara, care beneficiaza de un lichid neconductiv pentru a disipa caldura. Functioneaza impreuna cu un radiator de aluminiu si materiale cu conductivitate termica pe PCB pentru a oferi o racire completa.

ADATA XPG a lansat pentru prima oara un model prototip de memorie cu racire hibrida in timpul CES 2018 din Las Vegas.

Echipat cu iluminare RGB programabila, radiatorul lichid al D80 este captivant si se potriveste in interiorul oricarei carcase. Utilizatorii pot personaliza efectele de iluminare prin setarea modurilor, viteza pulsului, intensitatea luminii si multe altele. Controlul iluminarii este intuitiv cu ajutorul aplicatiei XPG RGB Sync sau utilizatorii pot alege sa utilizeze un software de control al iluminarii RGB oferit de oricare dintre marcile producatoare de placi de baza.

La inceputul acestui an, ADATA a anuntat overclocking-ul D80 la o frecventa de 5584 MHz, un nou record. Aceasta realizare a fost posibila alaturi de un procesor Intel® Core i9-9900K si o placa de baza MSI MPG Z390I GAMING EDGE AC, intr-o configuratie cu racire LN2. Acesta a fost primul record de frecventa inregistrat de un modul de memorie cu un procesor Intel® Core™ i9 din a 9-a generatie.

Despre Red Dot Awards

Distinctia „Red Dot” s-a stabilit pe plan international ca fiind una dintre cele mai cautate sigilii de calitate pentru un design exceptional. Premiile sunt impartite in trei categorii: Red Dot Award: Design de produs, Red Dot Award: Design de comunicare si Red Dot Award: Concept de design. Competitia este organizata o data pe an, iar produsele, proiectele de comunicare, precum si conceptele si prototipurile de design introduse in competitie sunt evaluate de juriul Red Dot, care se reuneste o data pe an pentru fiecare competitie in baza ariilor de specialitate ale fiecarui membru.