Grupul HTEC inaugurează un centru de excelență în domeniul ingineriei la Cluj

HTEC Group, companie globală de tehnologie care oferă o gamă largă de servicii, inclusiv design, strategie și dezvoltare end-to-end de produse și servicii digitale, a anunțat astăzi inaugurarea biroului din Cluj. Spațiul, extrem de modern, este conceput pentru a promova colaborarea, productivitatea și bunăstarea angajaților, oferind echipelor șansa de a construi legături și mai puternice prin interacțiunea zilnică, față în față.

De la intrarea pe piața românească, în ianuarie 2022, HTEC și-a extins activitatea în București, Cluj, Iași și Timișoara. Universitățile tehnice și comunitățile IT puternice, nivelul ridicat de cunoaștere a limbii engleze, politicile favorabile mediului de afaceri și o tradiție de excelență în educația în domeniul ingineriei, matematicii și științelor fac din România o piață strategică în regiunea CEE pentru marile companii IT multinaționale.

Sabin Pilipautanu, Country Director și primul angajat al Grupului HTEC în România, a vorbit despre importanța deschiderii biroului din Cluj și despre viitoarele planuri de expansiune ale companiei în România:

“Sectorul tehnologic din România a cunoscut o creștere semnificativă și susținută în ultimele două decenii, iar deschiderea unui birou aici este o decizie firească pentru noi, pentru a continua să oferim servicii de top clienților noștri. Suntem mândri și fericiți să deschidem primul nostru birou HTEC din România în Cluj-Napoca, un centru internațional bine cunoscut și recunoscut pentru comunitatea de ingineri și infrastructura academică. Așteptăm cu nerăbdare să construim unul dintre cele mai mari centre de excelență în domeniul ingineriei, construind în același timp cea mai bună platformă de dezvoltare pentru angajații noștri, cu un sistem de sprijin dedicat pentru dezvoltarea continuă a carierei și expunerea la proiecte provocatoare din mai multe industrii și domenii tehnologice. Cu încă două birouri deja în curs de înființare în România – Iași și Timișoara – continuăm să ne extindem prezența pe această piață de o importanță strategică.”

Vlad Panut, Senior Director of Engineering and Delivery, așteaptă cu încredere provocările și oportunitățile viitoare:

“Am adunat până în prezent o echipă extraordinară în România și continuăm să ne adresăm celor mai bune 10-15% dintre talentele din IT. Cu o tradiție îndelungată în ceea ce privește educația STEM extinsă, Clujul este casa unor profesioniști extraordinari, iar noi vrem să le oferim oportunitatea de a proiecta soluții inovatoare end-to-end care să aducă valoare pentru partenerii noștri din toate industriile. Noul spațiu de birouri ne va permite să colaborăm mai eficient și să încurajăm și mai mult cultura noastră de companie centrată pe încredere și respect reciproc, învățare și creștere continuă, curiozitate și inovație. Așteptăm cu nerăbdare să ne extindem și mai mult echipa din România, să rezolvăm viitoarele provocări de inginerie și să le oferim clienților noștri produse și experiențe remarcabile.”

Despre Grupul HTEC

HTEC Group este o companie globală de servicii digitale, de dezvoltare de produse și de inginerie care sprijină evoluția tehnologică a celor mai importante organizații din lume – de la startup-uri disruptive la companii din Fortune 100. Cu peste 2.000 de experți răspândiți în Europa Centrală și de Sud-Est și cu birouri de consultanță, inovare și proiectare de produse în Silicon Valley, New York și Londra, precum și cu o experiență vastă în diverse domenii de activitate – printre care sănătate, retail, transport și mobilitate inteligentă, logistică, FinTech, energie verde, media și tehnologie profundă – HTEC este atât un partener tehnologic ideal pentru clienții săi, cât și o platformă de dezvoltare pentru angajații săi. Mai multe detalii despre oportunitățile de angajare de la HTEC pot fi găsite aici: Careers.

Hits: 7

Lasă un răspuns

%d