Gazer actualizeaza specificatiile televizoarelor Smart TV

Brandul britanic Gazer anunta actualizarea gamei de televizoare Smart TV disponibile in Romania. Astfel, portofoliul de produse Gazer ce contine modele de pana la 55” au acum specificatii si caracteristici imbunatatite, conform tendintelor de piata si cererilor venite din partea clientilor.

Astfel, incepand cu diagonala de 43”, toate modelele producatorului dispun de panouri IPS 4K (UltraHD) cu matrice True RGB, platforma SMART fiind intretinuta de 2GB memorie RAM. Conectarea la Internet poate fi realizata prin Wireless, modelele beneficiind de module WiFi 802.11ac 2*2 Dual Band (2.4 GHz & 5 GHz). Au fost imbunatatite si modelele de 32”, atat versiunea HD cat si cea FullHD, ambele dispunand acum de display True RGB.

Producatorul a acordat o atentie deosebita jocurilor ce pot fi instalate direct pe TV. Spre exemplu, atat PUBG* cat si World of Tanks* pot fi descarcate de pe Play Market si instalate folosind drive-uri externe. Iar pentru o flexibilitate optima, televizoarele Gazer suporta conectarea de gamepad-uri si tastaturi prin intermediul porturilor USB sau modulului Bluetooh. Pentru cinefili, platforma Gazer suporta instalarea de aplicatii VOD disponibile pe platforma Android*. Ca varianta alternativa, utilizatorii pot folosi tehnologia Google Voice* pentru a gasi titluri cinematice de interes.

Televizorele Gazer sunt disponibile pe piata locala prin intermediul partenerilor autorizati ELKO Romania.

Bucuresti, 28.11.2019 – Gazer