Gaming rapid şi precis cu noul monitor Philips NVIDIA G-SYNC

MMD lansează un monitor superb destinat gamerilor redutabili: Modelul Philips 272G5DYEB are o diagonală de 27 inch şi tehnologie NVIDIA G-SYNC. Dispunând de o rată de refresh de 144 Hz, acest monitor actualizează conţinutul de pe ecran aproape cu de două ori şi jumătate mai des în comparaţie cu un monitor standard. Permiţând procesorului grafic să controleze rata de refresh, acesta oferă o imagine ultra omogenă ce include imaginile cruciale care, în alte condiţii, lipsesc de pe monitoarele cu rată de refresh standard. Gamerii pot ţinti precis obiectele şi astfel îşi pot îmbunătăţi performanţele.

NVIDIA G-SYNC – tehnologie inovatoare

Un mare neajuns atunci când vine vorba despre gaming pe un monitor standard, cel puţin în cazul gamerilor, este frame rate-ul scăzut, caracteristică ce poate face ca obiectele să apară neregulat dintr-un loc în altul pe ecran. Tehnologia NVIDIA G-SYNC este concepută pentru gamerii care caută un display care se ridică la nivelul aşteptărilor lor. Datorită plăcii grafice avansate, Philips NVIDIA G-SYNC este un monitor pe măsura reflexelor ultra rapide ale gamerilor experimentați. Acesta reconcepe imaginea de pe ecran până la 144 ori pe secundă, făcând ca obiectele să apară natural în cadru şi să fie mult mai uşor şi precis de ţintit.

image002

Performanţa revoluţionară a tehnologiei G-SYNC este obţinută prin sincronizarea ratei de refresh a display-ului cu procesorul grafic, oferindu-i acestuia control asupra timpului de actualizare a display-ului. Rata de refresh a monitorului se adaptează constant la rata de cadre care este comunicată de către procesorul grafic. Acest proces elimină tearing-ul şi stuttering-ul, efecte care diminuează experienţa de gaming. De asemenea, procesul minimalizează în mod semnificativ efectul de lag. Datorită noii tehnologii, scenele apar întregi, obiectele sunt randate cu o claritate uimitoare iar modul de joc devine extem de fluent.

Cu ajutorul unui ecran de 27 inchi, un timp de răspuns de 1ms GTG şi suport Full HD, gamerii vor experimenta un mod de vizualizare extraordinar pe noul display, ce oferă culori luminoase şi reproducere superioară a imaginii.

Conectivitate cu viteză uimitoare

Tehnologia Display Port oferă o performanţă mai bună în comparaţie cu standardul DVI, permiţând folosirea unor cabluri cu lungimea de până la 15 metri lungime şi rate de transfer de date de 21,6 Gbps. Porturile USB 3.0 asigură că utilizatorii pot beneficia de transfer rapid prin USB, o viteză de aproximativ 10 ori mai mare decât standardul USB 2.0. Aceste opţiuni de conectivitate recomandă noul monitor Philips ca o alegere excepţională nu doar pentru gaming şi filme, dar şi pentru utilizarea obişnuită de acasă sau de la birou.

Noul monitor Philips 272G5DYEB cu NVIDIA G-SYNC va fi disponibil în Europa la sfârşitul lunii octombrie 2014.

 

Specificaţii tehnice – Philips 144Hz Display with NVIDIA G-Sync

LCD panel type, size TFT LCD, 27 inch
Backlighting technology W-LED
Panel size 27 inch / 68.6 cm
Maximum resolution 1920 x 1080 @ 144 Hz (DP)
Viewing angle 170º (H) / 160º (V), @ C/R > 10
Brightness 300 cd/m²
Display colors 16.7 m
Connectivity Signal Input: DisplayPort 1.2, 4 x USB 3.0 with 1 x fast charger
Stand Height adjustment: 150 mmPivot: 90°Swivel: -/+65

Tilt: -5/+20°

Sustainability Environmental and energy: EPEAT Silver, RoHS, lead-free, mercury-freeRecyclable packaging material: 100%
Compliance and standards Regulatory approvals: BSMI, CE Mark, FCC Class B, GOST, PSB, SASO, SEMKO, TUV Ergo, TUV/GS, cETLus, WEEE

Bucureşti, 15 octombrie 2014 – MMD 

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: