Gamerii GeForce sunt “Game Ready” pentru Star Wars Jedi: Fallen Order

Jocul Star Wars Jedi: Fallen Order se lansează pe 15 noiembrie, iar gamerii GeForce sunt de astăzi pregătiți pentru el, odată cu lansarea noului driver NVIDIA Game Ready. De asemenea, driverul adaugă suport G-SYNC pentru încă 3 noi monitoare

Cel mai recent driver Game Ready, lansat astăzi, este perfect pentru fanii jocurilor VR care vor să experimenteze Stormland, jocul celor de la Insomniac Games. Apreciatul titlu este descris ca fiind “probabil unul dintre cele mai bune jocuri VR ale anului 2019” de către PC Gamer. Performanțele optime sunt importante în toate titlurile, dar devin cruciale când vine vorba de jocurile VR, problemele de gameplay având potențialul de a distruge experiența de joc.

Trei noi monitoare sunt adăugate pe lista G-SYNC Compatible

Programul G-SYNC Compatible extinde ecosistemul G-SYNC și oferă informații în legătură cu monitoarele entry level care oferă o bună experiență variable refresh rate (VRR).

Lista monitoarelor G-SYNC Compatible a ajuns aproape la 60 de modele, odată cu adiția modelelor Acer XB273U, Acer XV273U, and ASUS VG259Q.

În cadrul programului G-SYNC Compatible, NVIDIA colaborează cu producători de monitoare pentru a valida experiența monitoarelor care suportă protocolul AdaptiveSync. Cele care sunt validate devin astfel “G-SYNC Compatible”. O listă completă a monitoarelor G-SYNC Compatible este disponibilă pe site-ul NVIDIA.

Despre driverele NVIDIA Game Ready

Driverele NVIDIA Game Ready sunt disponibile în ziua lansării sau înainte de lansare pentru majoritatea titlurilor majore și sunt configurate pentru a oferi performanțe optime. Ca o atestare suplimentară a calității, fiecare driver Game Ready dispune de certificare WHQL de Microsoft.

Link-uri utile:

Povestea driverului Game Ready pentru Star Wars Jedi: Fallen Order pe GeForce.com:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/star-wars-jedi-fallen-order-game-ready-driver

Driverele NVIDIA pot fi descărcate de la următorul link:

https://www.nvidia.com/Download/Find.aspx

Star Wars Jedi: Fallen Order pe EA.com

https://www.ea.com/games/starwars/jedi-fallen-order

Stormland VR pe Insomniac Games

https://insomniac.games/game/stormland/

Lista monitoarelor G-SYNC Compatible:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/products/g-sync-monitors/specs/