Gamerii au acces la coduri pentru jocul Obduction

Jocul Obduction recent lansat a fost primit cu entuziasm, prefigurându-se astfel o versiune VR a jocului. Săptămâna aceasta, gamerii care utilizează plăcile grafice GeForce și GeForce Experience pot obține jocul Obduction gratuit.  Obduction

NVIDIA va oferi aleator codurile jocului Obduction, în valoare de 50.000 de dolari, gamerilor înregistrați pe platforma GeForce Experience 3.0. Aceasta este cea de-a treia acțiune de acest fel din octombrie, acțiuni similare fiind programate în viitor. Pentru a fi eligibili, utilizatorii trebuie doar să descarce aplicația și să se logheze pe GeForce Experience 3.0. 

Obduction a apărut în urma unei campanii Kickstarter demarate de Cyan Worlds, creatorii legendarei francize Myst. Jocul de aventură este considerat succesorul titlurilor anterioare de succes ale Cyan, Myst și Riven. În acest joc, jucătorii sunt transportați într-o lume extraterestră ciudată, care păstrează elemente umane, fiind nevoiți să exploreze și să rezolve puzzle-uri pentru a-și da seama cum să se întoarcă acasă.

Jucătorii pe PC pot utiliza GeForce Experience pentru a obține maximum posibil din jocuri. Driverele sunt actualizate permanent, iar setările sunt optimizate automat pentru mai mult de 300 de jocuri. Noua tehnologie reprezintă cea mai simplă metodă de a capta video cu scene din joc, de a le reda pe Twitch sau YouTube sau a partaja informații cu alți jucători online, folosind suprapunerea in-game.

Începând cu luna iulie, NVIDIA i-a recompensat pe utilizatorii fideli ai GeForce Experience, oferindu-le laptopuri MSI compatibile VR, sisteme HTC Vive, plăci grafice GeForce GTX 1080, box-uri TV Android SHIELD, coduri de acces alpha pentru jocul LawBreakers, coduri în valoare de 200.000 de dolari pentru Dead by Daylight și de 50.000 de dolari pentru Shadow Warrior 2.

 NVIDIA

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: