Galaxy Buds primesc noi actualizări de software, care îți permit să te bucuri mai mult de căștile tale

Actualizările aduc funcții noi în ceea ce privește conectivitatea căștilor, deja disponibile pe Galaxy Buds+, pentru a avea muzica cu voi, oriunde ați merge

Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat că va aduce noi funcții de conectivitate pe Galaxy Buds printr-o actualizare software, disponibilă începând de astăzi[1]. Disponibile inițial doar pe Galaxy Buds+, noile funcții permit o utilizare a căștilor Galaxy Buds complet wireless, eficientizând ascultarea – indiferent dacă utilizatorul aleargă, se află în spațiul de lucru sau acasă.

Iată modul în care noile funcții vor facilita un spectru mai larg de întrebuințări ale căștilor Galaxy Buds.

Conectați cu ușurință căștile Galaxy Buds la computer

Cu ajutorul funcției Microsoft Swift Pair, puteți acum să conectați mai ușor căștile Galaxy Buds la computerul dvs. cu Windows 10[2]. Acest lucru vă permite să vă folosiți de calitatea audio premium a căștilor Galaxy Buds în task-urile zilnice ce țin de muncă, precum conferințele video sau ascultarea playlist-ului preferat care vă încarcă cu energie. Prin adăugarea funcției Swift Pair, căștile Galaxy Buds se alătură celor din gama Galaxy Buds+ și permit asocierea cu multe dispozitive, atât mobile, cât și PC[3], oferindu-vă libertatea de a vă conecta cu ușurință la dispozitivele preferate.Puneți lumea din jur pe modul Tune In sau Tune Out

Această prezentare necesită JavaScript.

Cu ajutorul acestei noi actualizări, pentru prima dată pe Galaxy Buds, veți putea experimenta funcția Ambient Sound[4] în mod automat. Prin simpla conectare a căștilor Buds, acum puteți auzi sunetele de fundal și puteți rămâne conectat cu lumea din jurul dvs., chiar și atunci când vizionați filme sau ascultați melodiile preferate la volum ridicat. În plus, acum puteți experimenta funcția Ambient Sound chiar și cu o singură cască, oferindu-vă mai multe opțiuni de tune in sau tune out a mediului înconjurător.

Aveți acces la playlistul personalizat printr-un simplu gest

Utilizatorii Spotify pot acum să asculte instantaneu muzica personalizată pe Galaxy Buds printr-o singură apăsare. Printr-un simplu gest „Atingeți și mențineți”, utilizatorii pot deschide aplicația Spotify și pot începe să asculte muzică oriunde s-ar afla[5]. Nu sunteți mulțumit? Atingeți și mențineți apăsat din nou, iar Spotify vă va recomanda playlist-uri doar pentru dvs., astfel încât să puteți descoperi fără efort noua dvs. piesă preferată. Cu aceste actualizări, puteți începe să redați soundtrack-ul personal instantaneu, atunci când aveți nevoie – indiferent dacă vă pregătiți de antrenament sau doar vă începeți ziua.

[1] Disponibil pe smartphone-urile cu Android L OS sau cu o versiune mai mare de 1,5 GB RAM. Necesită cea mai recentă versiune a aplicației Galaxy Wearable și a softului pentru căști.

[2] Disponibil pe calculatoarele cu Windows 10, versiunea 1803 sau mai mare. Accesați meniul „Bluetooth și alte dispozitive”, sub setările computerului, pentru a vă asocia cu căștile Galaxy Buds.

[3] Galaxy Buds permit funcția Samsung Easy Pair pentru dispozitive mobile și Microsoft’s Swift Pair pentru computere.

[4] Ambient Sound poate fi prestabilit și activat prin intermediul aplicației Galaxy Wearable, care poate fi descărcată din magazinul Galaxy sau Google Play Store.

[5] Necesită pre-instalare. Accesați setarea și meniul „Touch Pad” pentru a selecta preferința dvs. în aplicația Galaxy Wearable. Această caracteristică este disponibilă pentru utilizatorii care au instalat cea mai recentă versiune a aplicației Spotify pe smartphone-ul lor și de asemenea, se pot aplica taxe suplimentare pentru muzică personalizată.

București, România – 28 aprilie 2020 – Samsung Electronics Co., Ltd.

Hits: 15

%d blogeri au apreciat: