Galaxy A52, A52 5G și A72 fac inovația accesibilă tuturor

Noua serie Samsung Galaxy A le permite tuturor să experimenteze o tehnologie awesome la un preț compatibil cu nevoile lor

Samsung Electronics Co., Ltd a prezentat astăzi noile dispozitive Samsung Galaxy A52, A52 5G și A72, transformând inovația uimitoare într-un must-have accesibil tuturor. Cea mai recentă serie Samsung Galaxy A le permite utilizatorilor să comunice și să se exprime în stilul lor cu ajutorul unei camere awesome, să se afunde într-o experiență de vizionare clară pe un display capabil să faciliteze o derulare lină și să rămână fără griji cu ajutorul unor caracteristici inovatoare, care stau la baza acestor dispozitive Galaxy – rezistența la apă și o baterie de lungă durată. Seria Galaxy A extinde, de asemenea, experiența mobilă, oferind acces la ecosistemul Galaxy, care cuprinde mai multe dispozitive ce pot fi conectate, precum Galaxy Buds Pro, Galaxy SmartTag și Galaxy Tab[1].

„Samsung se străduiește să le ofere utilizatorilor tot ceea ce își doresc și au cel mai mult nevoie. Aceasta este și viziunea sub care se află seria Galaxy A, aceea de a democratiza inovațiile Galaxy pentru toată lumea. Galaxy A52, A52 5G și A72 înglobează filosofia de brand Galaxy cu inovații, servicii și caracteristici de ultimă generație la un preț accesibil”, a declarat dr. TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

Creare, comunicare și exprimare, toate printr-o cameră awesome

Samsung a stabilit un nivel ridicat privind calitatea camerei, iar Galaxy A52, A52 5G și A72 nu fac rabat de la acest aspect. Punând la dispoziție o serie de inovații captivante ale camerei pe noua gamă Galaxy A, utilizatorii se pot bucura acum de fotografii și videoclipuri mai distractive și mai versatile.

 • Experiența cu o cameră versatilă – Utilizatorii pot surprinde cu ușurință fotografii și videoclipuri clare, în culori vii, datorită camerei quad, care dispune de o rezoluție înaltă de 64MP. Aceștia pot transforma instantaneu momentele preferate din videoclipuri 4K, în imagini de înaltă rezoluție de 8MP cu ajutorul funcției 4K Video Snap. Funcția Scene Optimizer folosește tehnologie AI în surprinderea fotografiilor și dispune de setări optime pentru 30 de categorii diferite de imagini și fundaluri, precum mâncare, peisaje și animale de companie.
 • Stabilzare zi și noapte – Funcția OIS (stabilizare optică a imaginii) asigură surprinderea unor fotografii și a unor videoclipuri clare și nemișcate. De acum, utilizatorii pot uita sentimentul ratării momentelor importante din cauza iluminării reduse. Modul de noapte utilizează procesarea multi-cadru, rezultând o imagine luminoasă și clară, chiar și atunci când este întuneric.
 • Realizarea unui conținut distractiv – Utilizatorii pot adăuga mai mult stil și fler unic conținutului pe care doresc să-l realizeze, utilizând AR Emoji și My Filter. În plus, aceștia pot aplica lentile AR direct din Snapchat prin intermediul modului Fun[2], atunci când extrag conținut din aplicația camerei.

 

Această prezentare necesită JavaScript.

Ecran awesome și design rafinat

Samsung îmbunătățește experiențele de vizionare printr-un display ce dispune de culori vii, captivante și un design sofisticat pentru a reflecta stilul personal al fiecărui utilizator.

 • Mai luminos și mai lin – Utilizatorii se pot bucura de show-ul preferat pe îndrăgitul ecran Super AMOLED de la Samsung. Acum, cu rata de reîmprospătare de 120Hz pe Galaxy A52 5G și 90Hz pe Galaxy A52 și A72, experiența de derulare este și mai lină. Aceștia pot continua să urmărească și să deruleze postările de pe rețelele de socializare chiar și atunci când se află la exterior, datorită luminanței crescute de 800 de nits.
 • Experiență placută de vizionare – Display-ul este, de asemenea, certificat „Eye Care”[3] și ajustează automat temperatura culorilor de pe display, în baza modelelor de utilizare a smartphone-ului, pentru a reduce oboseala ochilor cu ajutorul funcției „Eye Comfort Shield”[4].
 • Design rafinat – Noua serie Galaxy A prezintă un design reîmprospătat, dorit a fi simplu, cu margini fine și cu un decupaj minim al camerei.

Extindeți-vă experiențele datorită puterii minunatului ecosistem Galaxy

Noua experiență a seriei Galaxy A este îmbunătățită de conexiunile fără probleme și de noile oportunități oferite prin ecosistemul Samsung Galaxy.

 • Organizare și conectare – SmartThings se conectează cu mii de dispozitive, gestionându-le într-un mediu inteligent de acasă chiar prin seria Galaxy A – precum dispozitive wearables, tablete, computere și televizoare. În plus, SmartThings Find localizează dispozitivele asociate în direcții mai intuitive și detaliate, iar localizatorul Bluetooth Galaxy SmartTag[5] poate identifica dispozitive sau obiecte neconectate. Astfel, utilizatorul poate conecta și controla mii de dispozitive cu ajutorul seriei Galaxy A.
 • Music Share – Indiferent de context, utilizatorii se pot conecta acum cu prietenii lor și pot asculta conținut audio împreună. Funcția Music Share sincronizează telefonul cu dispozitivul altui utilizator pentru a partaja muzică fără a fi nevoie de asocierea clasică a difuzoarelor. De asemenea, aceștia pot asocia telefoanele cu două seturi de dispozitive Galaxy Buds și pot asculta împreună aceeași muzică prin intermediul funcției Buds Together.
 • Conectare și partajare cu ușurință – Funcția Quick Share permite distribuirea cu ușurință a imaginilor și a videoclipurilor, pe dispozitivele Galaxy din apropiere, fără nicio limitare privind dimensiunile formatelor acestora, astfel încât aceștia să poată obține aprobarea în timp util înainte de a posta un selfie de grup. Cu ajutorul funcției Private Share[6], utilizatorii se pot răzgândi cu privire la persoana căreia doresc să îi partajeze un anumit conținut sau pot revoca fotografiile și videoclipurile chiar și după partajarea lor printr-o singură atingere.

Așteptări mai mari și rezultate mai bune cu fundația Galaxy awesome

Noua serie Galaxy A este echipată cu elementele esențiale Galaxy pe care toți utilizatorii Galaxy merită să le aibă.

 • Scapă de griji – Galaxy A52, A52 5G și A72 sunt rezistente la apă și praf[7], cu rating IP67. Prin adăugarea Samsung Care+[8], utilizatorii pot planifica imprevizibilul cu ajutorul unui suport de asistență instantă și a unei acoperiri garantate pentru daune, avarii, furturi și pierderi. Aceștia își pot proteja datele cu caracter personal prin intermediul Samsung Knox[9] – sistemul de securitate Samsung menit să protejeze informațiile și datele personale în timp real.
 • Baterie cu o durată de două zile – Utilizatorii pot surprinde, crea și consuma conținut mai mult timp, cu ajutorul bateriei, care durează două zile[10], aceasta dispunând de o capacitate[11] de 4.500mAh pentru A52 și 5.000mAh pentru A72.
 • Tehnologie 5G Hyper rapidă – Galaxy A52 5G transformă conectivitatea 5G[12] într-una accesibilă, oferind putere, viteză extrem de rapidă și performanțe importante.
 • Elemente esențiale de top – Galaxy A52, A52 5G și A72 sunt echipate cu elementele esențiale Galaxy, precum difuzoare stereo și o memorie externă de până la 1TB[13]. De asemenea, One UI 3[14] reproiectat permite experiențe mai intuitive și interacțiuni consistente prin creșterea vitezei, reducerea distragerilor și evidențierea informațiilor importante.
 • Susținerea sustenabilității – Samsung evaluează în mod regulat produsele, ambalajele și operațiunile desfășurate pentru a descoperi noi modalități prin care să-și poată îmbunătăți eforturile de promovare a sustenabilității. Galaxy A52, A52 5G și A72 utilizează matrițe de celuloză și hârtie pentru a minimiza spațiul neutilizat și pentru a utiliza materialul în surplus pentru ambalare[15].
 • Actualizări de software – Samsung a încercat întotdeauna să le ofere utilizatorilor Galaxy un sistem de operare actualizat, extins acum și la seria A. Galaxy A52, A52 5G și A72 vor beneficia de trei generații de actualizări de software și actualizări regulate de securitate pentru o perioadă de cel puțin patru ani[16].

Disponibilitate

Noua serie Galaxy A va fi disponibilă în următoarele culori: Awesome Violet, Awesome Blue, Awesome Black, and Awesome White[17]. Pentru mai multe informații despre modelele Samsung Galaxy A52, A52 5G și A72, vizitați https://www.samsung.com/ro/smartphones/galaxy-a-series/.

[1] Galaxy Buds Pro, Galaxy SmartTag și Galaxy Tab se vând separat.

[2] Disponibilitatea poate varia în funcție de piețe și transportatori.

[3] SGS, cea mai importantă companie de certificare din lume, a oferit display-ului seriei Galaxy A certificarea pentru Eye Care pe baza capacității sale de a reduce lumina albastră. Această certificare poate fi găsită pe www.sgs.com.

[4] Funcția Eye Comfort Shield este „dezactivată” în mod implicit și trebuie activată în Setări.

[5] Galaxy SmartTag se vinde separat.

[6] Private Share permite o partajare mai sigură cu ajutorul tehnologiei de criptare bazată pe blockchain și funcționează între smartphone-urile Galaxy cu Android P sau o versiune mai recentă. Descărcarea aplicației este necesară pentru a trimite / primi linkul de partajare privată. După distribuire, expeditorii pot revoca fișierele trimise.

[7] Galaxy A72 și Galaxy A52 sunt certificate cu IP67. Pe baza condițiilor de testare pentru scufundare de până la 1 metru sub apă dulce timp de până la 30 de minute. Nu se recomandă utilizarea pe plajă, piscină și apă cu săpun. În cazul în care vărsați lichide cu conținut de zahăr pe telefon, vă rugăm să clătiți dispozitivul cu apă curată. Presiunea ridicată a apei, precum apa de la robinet sau dușul, poate deteriora dispozitivul.

[8] Samsung Care+ este disponibil în 34 de țări. Acoperirea poate varia în funcție de țară. Pentru mai multe informații, vizitați [https://www.samsung.com/samsung-care-plus/].

[9] Disponibilitatea variază în funcție de dispozitiv.

[10] Estimat în raport cu profilul de utilizare al unui utilizator mediu / standard. Evaluat independent de Strategy Analytics între 2021.01.20-01.31 în Marea Britanie cu versiuni pre-lansare de SM-A725, SM-A525, SM-A526, SM-A325, SM-A326 sub setare implicită, utilizând rețelele LTE și 5G Sub6 (NU testate în rețeaua 5G mmWave). Durata reală de viață a bateriei variază în funcție de mediul de rețea, funcționalități și aplicații utilizate, frecvența apelurilor și mesajelor, numărul de încărcări și mulți alți factori.

[11] Galaxy A52 LTE și A52 5G dispun de o baterie de 4.500 mAh, iar Galaxy A72 are o baterie de 5.000 mAh.

[12] Disponibilitatea rețelei 5G și viteza reală pot varia în funcție de țară, de furnizorul de rețea și de mediul utilizatorului

[13] Cardul SD se vinde separat.

[14] One UI 3.1.

[15] Aceste materiale sunt certificate PEFC (Program pentru avizarea certificării forestiere), SFI (Sustainable Forestry Initiative) și FSC (Forest Stewardship Council).

[16] *După lansarea inițială a telefonului. Disponibilitatea actualizărilor de securitate poate varia în funcție de dispozitiv și piață. Listele modelelor de actualizare a securității pot fi modificate și vor fi revizuite periodic. Pentru detalii suplimentare, consultați „Actualizări de securitate” Samsung Mobile https://security.samsungmobile.com/workScope.smsb.

[17] Culorile disponibile pot varia în funcție de țară.

Hits: 9

%d blogeri au apreciat: