Funtouch OS 12 – vivo actualizează sistemul de operare şi oferă experienţe noi cu Android 12

Bucură-te de cel mai nou sistem de operare bazat pe Android, care oferă mai multe posibilităţi de personalizare, mai multe funcţii incredibile, o performanţă îmbunătăţită şi securitate sporită

  • Actualizarea va fi disponibilă pentru toată gama de produse vivo
  • Stickere, widgeturi şi rezumate pentru albume, pentru personalizare avansată
  • Securitate sporită şi performanţă îmbunătăţită

vivo prezintă Funtouch OS 12, o actualizare importantă a sistemului de operare bazat pe sistemul Android 12 lansat recent. Utilizatorii vor avea acum parte de o experienţă cu totul nouă ce combină minimalismul versiunii originale de Android cu funcţii excelente care îmbunătăţesc utilizarea, permit o personalizare avansată şi cresc performanţa, asigurând securitate şi confidenţialitate îmbunătăţite. În plus, Funtouch OS 12 oferă o dispunere nouă pentru folosirea simultană a mai multor aplicaţii, aceasta fiind posibilă datorită funcţiei de memorie extinsă RAM 2.0 pentru o utilizare fără întreruperi. Noul Nano Music Player completează seria de funcţii oferite de această actualizare şi este compatibil cu cele mai cunoscute aplicaţii de muzică din Europa, fiind un player uşor de utilizat prin simpla atingere a ecranului.

Personalizează-ți ecranul principal cu widgeturi, stickere şi rezumate pentru albume

Printre avantajele sistemului de operare Funtouch OS 12 se numără posibilitatea de personalizare extinsă şi funcţiile practice gândite pentru a simplifica utilizarea zilnică. În mod special, noile widgeturi sunt foarte eficiente şi te ajută să organizezi ecranul principal astfel încât să poți accesa uşor funcţiile principale şi să ții pasul cu noutăţile. Acestea te ajută să îți personalizezi mai eficient ecranul principal cu amintirile preferate. De asemenea, poți seta alerte, poți urmări obiceiuri sau poți nota rapid orice idee pe stickere cu fundalul ales de tine.

Controlează setările de confidenţialitate

Funtouch OS 12 este bazat pe noul Android 12 şi oferă o experienţă familiară, foarte asemănătoare cu originalul, care este extrem de apreciat de utilizatori. Acum utilizatorii vivo vor avea acces la cele mai noi funcţii ale sistemului de operare Android, precum securitate sporită. Funcţiile de securitate şi confidenţialitate intuitive şi practice ale Funtouch OS 12 oferă utilizatorilor mai mult control asupra datelor lor. De exemplu, o nouă funcţie de confidenţialitate le permite utilizatorilor să hotărască ce aplicaţii pot accesa camera sau microfonul telefonului, iar Funtouch OS 12 afişează pictograma microfonului sau a camerei atunci când sunt folosite. Controlul avansat asupra datelor despre locaţie le permite utilizatorilor să aleagă dacă vor să ofere aplicaţiilor informaţii despre locaţia aproximativă în loc de cea exactă. De asemenea, noua actualizare indică utilizatorilor ce aplicaţii au accesat camera, microfonul sau locaţia dispozitivului în ultimele 24 de ore şi facilitează gestionarea directă a permisiunilor de utilizare pentru fiecare aplicaţie.

Cele mai bune funcţii cu Android 12

vivo a fost printre primii producători de smartphone-uri care a oferit acces la avantajele noii versiuni a sistemului de operare Google pentru produsele sale din Europa. Implementarea a început la finalul lunii ianuarie şi va continua până în luna aprilie.

Hits: 6

%d blogeri au apreciat: