Fundația Telekom Romania se alătură campaniei Caravana Îmbrățisărilor MagiCAMP

Fundația Telekom Romania se alătură celei mai noi inițiative MagiCAMP, campania Caravana Îmbrățișărilor, în cadrul căreia oferă 25 de smartphone-uri în valoare de 5.000 de euro și 80 de cartele Telekom pentru copiii cu diagnostic oncologic, cu arsuri grave sau care au pierdut pe cineva drag. Campania se desfășoară în perioada 6-20 decembrie și se adresează copiilor din comunitatea MagiCAMP, dar și familiilor acestora.

Colaborarea dintre Fundația Telekom și Asociația MagiCAMP a început în anul 2015 și an de an a adus motive de bucurie copiilor cu probleme medicale grave, pentru care spitalul reprezintă a doua casă, iar medicii sunt prietenii care le aduc speranță și alături de care duc lupta cu boala.

39277853_2066005490320172_1444779113784016896_o

Sursa foto: https://www.facebook.com/magicamp.ro/

 „Cu fiecare acțiune pe care o realizează, echipa MagiCAMP scrie o poveste frumoasă, chiar și atunci când totul îmbracă forma unui ideal greu sau imposibil de realizat. Pentru că simțim la fel și credem că putem să generăm un impact pozitiv în viețile celor aflați în suferință, am ales să fim aproape de acești oameni minunați și să-i susținem în demersurile lor.

Anul acesta, am dorit ca din suma oferită de Fundația Telekom Romania să fie achiziționate smartphone-uri, pe care copiii şi familiile lor să le poată utiliza inclusiv în situațiile de criză, atunci când trebuie să apeleze serviciile de urgență”, a declarat Ionela Păunică, Director Executiv Fundația Telekom Romania și Expert PR Telekom Romania.

Pe lângă lupta cu boala, cei aproape 500 de copii care fac parte din MagiCAMP duc și o luptă nedreaptă cu lipsurile, iar fiecare cadou pe care aceştia îl primesc cu sprijinul MagiCAMP are o însemnătate aparte și marchează un moment important în copilăria lor greu încercată.

“În fiecare an ne străduim să le facem copiilor bucurii și știm că și de Crăciun ne așteaptă cu brațele deschise. Cu ajutorul Fundației Telekom, pe unii dintre ei o să-i putem anunța din timp să-și lustruiască ghetuțele, căci vor primi telefoanele pe care și le-au dorit. Mulțumim, Telekom. Ne bucurăm că ne sunteți alături în Caravana Îmbrățișărilor!”, a declarat Melania Medeleanu, fondator MagiCAMP.

06 decembrie 2018, București – Telekom Romania

Hits: 13

%d blogeri au apreciat: