Fotograful Auraş Mihaiu câștigă Romania National Award în cadrul Sony World Photography Awards 2015

• Cea mai bună fotografie realizată de un român şi înscrisă la cea mai mare competiţie de fotografie din lume, în categoria Open
• Fotografia va fi expusă la Somerset House în Londra în perioada 24 aprilie – 10 mai 2015
• Fotografiile pot fi descărcate de la adresa press.worldphoto.org

Fotograful român Auraş Mihaiu, din Nehoiu, Buzău, a câştigat premiul Romania National Award, în cadrul ediţiei din acest an a concursului Sony World Photography Awards 2015.

Ionut Hrenciuc, 2nd place, Romania, National Award, 2015 Sony World Photography Awards

Fotografia „Alesul oilor” realizată de Mihaiu a fost desemnată cea mai bună imagine înscrisă de un fotograf român la cea mai mare competiţie foto din lume, Sony World Photography Awards 2015, şi a fost aleasă dintre toate fotografiile înscrise la oricare dintre cele 10 categorii Open ale concursului.

Auraş Mihaiu a câştigat o cameră Sony a7, iar fotografia realizată de el va fi expusă la vernisajul Sony World Photography Awards 2015 ce va avea loc la Somerset House, Londra, în perioada 24 aprilie – 10 mai .
“Fotografia înseamnă pentru mine pasiune, stil de viață și job. Este un sentiment foarte frumos să știi că talentul tău și munca în fotografie sunt recunoscute. Am câștigat mai multe concursuri, dar de fiecare dată bucuria este mai mare, mai ales că este la nivel internațional,” a declarat Auraș Mihaiu.
Descrierea imaginii:
Moment surprins la stână când proprietarii își caută animalele pentru a le pregăti de iernat. După coborârea de la munte, stăpanul de stână înapoiază fiecărui proprietar efectivele și definitivează înțelegerea.

Finaliştii Romania National Award:
• Locul 2 – Ionuţ Hrenciuc
• Locul 3 – Luiza Elena Boldeanu şi Tina Genovia Obreja

În cadrul Sony World Photography Awards au fost decernate 54 de premii naţionale. Programul National Awards îşi propune să premieze cea mai reuşită fotografie înscrisă în concurs, individual pentru fiecare ţară în care se organizează Sony World Photography Awards, din Argentina până în Australia. Participarea este deschisă tuturor fotografiilor, indiferent de nivelul de experienţă. Pentru a vedea fotografiile câştigătoare, vizitaţi www.worldphoto.org.

Fotografii ce pot fi folosite în materialele dedicate acestui subiect se pot descărca de la press.worldphoto.org

Bucureşti, 17 martie 2015 – SONY

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: