Fortinet lansează cele mai sigure soluții Enterprise Wi-Fi

Fortinet® (NASDAQ: FTNT), lider global în soluții performante de securitate cibernetică, anunță astăzi îmbunătățirea sistemului de management FortiCloud și o nouă linie de puncte de acces cloud-managed wireless (APs), continuând planul de investiții strategice și creșterea pe piața solutiilor wireless securizate.

Noua gamă FortiAP-S wireless LAN (WLAN) sunt cele mai sigure produse enterprise Wi-Fi de pe piata, cu administrare din cloud, ce inglobeaza tehnologia de securitate cibernetică a Fortinet, care rulează direct prin AP, și beneficiaza de ultimele actualizări puse la dispoziție de echipa FortiGuard Labs Threat Intelligence. Acum, organizațiile nu trebuie să mai renunțe la nevoile de securitate atunci când aleg să gestioneze rețelele wireless LAN din cloud.

Fortinet_Logo_Web

Noua generație de puncte de acces wireless cu management din cloud

Companiile distribuite au diverse provocări atunci când adoptă și gestionează o soluție wireless LAN pentru clienții și angajații lor. Soluțiile actuale WLAN necesită adesea o infrastructură complexă pentru a separa rețelele interne de cele guest, fiind nevoie de mai multe echipamente hardware precum controlere WLAN și dispozitive de securitate.

În timp ce distribuitorii de soluții Wi-Fi cu management din cloud au contribuit la reducerea complexității și la facilitarea administrării problemelor asociate cu implementarea rețelelor wireless, transferarea controlului WLAN in cloud a introdus provocări de securizare ce urmează a fi soluționate.

Noua serie de puncte de acces wireless FortiAP-S permite organizațiilor să renunțe la controlere WLAN separate, fără a expune rețeaua de amenințările cibernetice. Fiecare punct de acces wireless FortiAP-S este administrat centralizat prin intermediul sistemului de management FortiCloud situat in cloud, ce facilitează gestionarea și utilizarea rețelelor Wi-Fi, crește nivelul securizării, vizibilității și al controlului, și reduce complexitatea infrastructurii. Acest lucru ușurează eforturile organizațiilor de a implementa și a gestiona o rețea Wi-Fi securizată, în timp ce scalabilitatea sistemului de management din cloud face ca soluția sa fie ideală pentru companiile care dețin sute de site-uri.

Cea mai sigură soluție Wireless LAN de pe piață

Gama FortiAP-S beneficiază de dotări de securitate avansate cum ar fi prevenția intruziunilor, protecție anti-virus, filtrare web, detecție AP, control al aplicațiilor, toate funcționând direct la punctele de acces. Toate aceste soluții sunt protejate de către FortiGuard Labs pentru a asigura protecția fiecărui FortiAP-S împotriva celor mai avansate amenințări cibernetice, în timp real. Acest nivel înalt de integrare hardware și software este posibil datorită expertizei Fortinet și implicării echipei tehnice și de cercetare.

“Noua gamă Fortinet FortiAP-S îmbină flexibilitatea managementului din cloud, cea mai nouă generație de puncte de acces wireless și securizarea dovedită de la FortiGuard, toate acestea formând o arhitectură wireless sigură pentru rețelele companiilor,” afirmă Adrian Danciu, Director Regional Fortinet. ”Putem implementa acum politici de securizare specific dispozitivelor mobile și actualizări cum ar fi controlul aplicațiilor și scanarea virușilor direct la punctele de acces wireless, oferind clientului o zonă de protecție perimetrală pentru dispozitivele BYOD.”

“Odata cu explozia conceptului BYOD în mediul enterprise, și implicit importanta dispozitivelor și aplicațiilor mobile, organizațiile s-au luptat sa gaseasca un echilibru intre asigurarea omniprezentei, acoperire WiFi ușor de gestionat cu siguranța WLAN”, a declarat Nolan Greene, analist de cercetare, IDC Network Infrastructure Group. “Noua serie FortiAP-S Fortinet de puncte de acces integrează simplitatea managementului WLAN cloud-based cu securitatea cibernetica pentru care Fortinet este recunoscut.”

București, Septembrie 2015 – Fortinet® (NASDAQ: FTNT)

Visits: 0

Lasă un răspuns