Forța din Maximag- MEN fie cu tine!

Bărbații au fost considerați dintotdeauna – sexul puternic. Dar până și Superman mai obosește, nu-i așa? Tocmai de aceea, o “porție” de forțe proaspete care să îl ajute să facă față tuturor provocărilor zilnice și efortului fizic pe care îl depune în mod constant, ar fi de mare ajutor.

Recăpătarea vitalității stă la… un supliment alimentar distanță! Unul care să înglobeze nutrienți și extracte naturale, precum magneziu, zinc, vitamina B6, extract de Maca și de Ginseng, cu aportul căruia organismul să obțină  rezistența de care are atâta nevoie.

Magneziul este cunoscut ca unul dintre cele mai importante minerale din organism, participând la peste 300 de procese metabolice. De prezența lui depinde sinteza proteinelor, modul în care este reglat nivelul zahărului din sânge, sănătatea oaselor și a mușchilor și un ritm cardiac normal. În echipă cu vitamina B6, magneziul contribuie la reducerea oboselii și extenuării, la funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea sănătății psihice.

În ceea ce privește zincul, valențele sale terapeutice sunt multiple. Puternic antioxidant, zincul are rol benefic în procese precum diviziunea celulară, imunitatea, echilibrul hormonal (menținerea unei concentrații normale de testosteron în sânge) și fertilitatea, fiindu-i recunoscută și contribuția în protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și îmbunătățirea stării emoționale.

Apreciată de incași la adevărata sa valoare (fiind consumată de războinici înainte de a pleca la luptă), Maca este folosită și azi pentru capacitatea de a oferi organismului energie și rezistență la efort. Inclusiv pentru menținerea unei activități sexuale normale. În ceea ce privește Ginsengul, acesta este universal recunoscut și apreciat pentru capacitatea de a stimula funcția cerebrală și de a ameliora stările de oboseală. Această prețioasă plantă, cu o multitudine de ingrediente active, ajută și la menținerea de relații intime normale, oferind susținere în tratamentul disfuncțiilor erectile. Este dovedit științific că extractul de Ginseng ajută la susținerea vitalității în organism și contribuie la creșterea rezistenței fizice la efort, dar și la stres.

Hits: 68

%d blogeri au apreciat: