Formula 1 continuă la Dolce Sport

Cea mai cunoscută competiţie din lumea sporturilor cu motor, Formula 1, va putea fi urmărită din 18 martie la Dolce Sport. Clienţii de televiziune ai Telekom vor putea vedea astfel live toate cele 21 curse, sesiunile de calificări şi multe alte evenimente care dau culoare competiţiei regină din motorsport. Dolce Sport a obţinut drepturile de difuzare pentru următorii doi ani.

Dolce Sport oferă un nou motiv de bucurie abonaţilor săi. Formula 1, întrecerea urmărită în întreaga lume de sute de milioane de fani, îşi continua povestea în grila televiziunii deţinute de Telekom.

12022603_1057895594222706_6066456432628654257_o

“Formula 1 rămâne în oferta premium a Dolce Sport. Telespectatorii noștri chiar vor avea anul acesta o superofertă de sport, cu care puţine televiziuni din lume se pot lăuda. Pentru că regina sporturilor cu motor va fi însoţită în grilă de UEFA EURO 2016, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Primera Division, Premier League, Bundesliga, Liga 1, NBA, NFL, Turneul celor 6 Naţiuni, toate meciurile importante ale rugby-ului românesc, handbal din Liga Campionilor masculin si feminin, tenis din Fed Cup, Davis Cup și din mari turnee WTA şi ATP. Pedigree-ul Formulei 1 şi felul în care ea a fost primită de telespectatori în primii doi ani de difuzare la Dolce Sport sunt principalele motive pentru alegerea noastră. Ne bucurăm că putem oferi continuitate fanilor acestui fenomen”, a declarat Vlad Enăchescu, directorul general Dolce Sport.

Iubitorii sporturilor auto sunt răsfăţaţi la Dolce Sport, unde pot urmări şi cealaltă mare competiţie automobilistică a lumii, Campionatul Mondial de Raliuri (WRC), întrecere aflată la al patrulea sezon consecutiv în exclusivitate printre programele televiziunii, GP 2, GP 3, Porsche Supercup sau Campionatul Naţional de Raliuri. Toate aceste competiţii sunt acoperite de o echipă de specialişti, care realizează şi emisiunea dedicată fenomenului auto, Formula Dolce.

Despre Dolce Sport

Dolce Sport, televiziunea de sport a Romtelecom, este prezentă pe piaţă din 2010 şi şi-a obişnuit clienţii cu un conţinut de calitate şi exclusiv, transmis pe canalele Dolce Sport 1, 2, 3 şi 4, dar şi pe platforma www.telekomtv.ro şi pe aplicaţiile mobile. Dolce Sport este prezent şi online, pe www.dolcesport.ro , pe facebook.com/dolcesport şi pe twitter.com/dolcesport.

Telekom – 15 martie 2016

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: