FIFA 21 adaugă noi colecții în VOLTA FOOTBALL

Începând de astăzi, pentru o perioadă limitată de timp, jucătorii VOLTA FOOTBALL vor avea la dispoziție conținut nou disponibil pentru a-și personaliza experiența de joc și care continuă să ridice nivelul de autenticitate din joc.

  • Colecția Nowhere FC: Recunoscut drept cel mai celebru club de fotbal pe teren sintetic al lumii, stilul consacrat al acestora și legăturile cu fotbalul pe terenuri mici etalează un aspect unic.
  • Colecția adidas x Kaká: Parteneriatul cu celebrul Kaká le permite fanilor să poarte cu ei, pe terenul virtual, stilul Samba.
  • Colecția Real Madrid x adidas: Suporterii adevărați pot etala cele 3 dungi celebre în VOLTA FOOTBALL, parte a unei colaborări care se întinde pe mai multe generații, atât în interiorul, cât și în afara terenului.
  • Colecția PARK Social Soccer: Parteneriatul cu PARK are menirea de a impacta viețile tinerilor prin beneficiile sociale aduse prin intermediul sportului-rege. CEO-ul și co-fondatorul PARK, Sam Davy, a spus următoarele despre acest parteneriat:

“PARK există pentru a crea un spațiu cu oportunități egale prin puterea globală de atracție a fotbalului și exprimat prin artă. Pentru fiecare minge achiziționată, proiectul PARK Pass-A-Ball va sprijini un tânăr neajutorat.

Această prezentare necesită JavaScript.

Prin acest parteneriat cu EA Sports și FIFA 21, avem capacitatea de a le oferi unor mii de copii oportunitatea de a juca fotbal. Într-o lume în care conexiunile virtuale au devenit mai importante ca niciodată, această activare în joc le permite tuturor să ia parte la această inițiativă, de oriunde în lume s-ar afla. Nu există o modalitate mai accesibilă de a produce un impact social relevant decât aceasta.

Pentru mai multe detalii despre noul conținut disponibil în VOLTA FOOTBALL și despre cei ma nou Groundbreakers disponibili în joc, puteți accesa pagina ea.com/games/fifa/fifa-21/volta

O suita de materiale grafice cu noile accesorii si colectii este disponibila aici: https://drive.google.com/drive/folders/1XpaRQSRqRRUMZ4kYVVqfmTo9FgKBMalj?usp=sharing

Hits: 4

%d blogeri au apreciat: