FIBARO lansează primii senzori smart home certificați de Apple pentru HomeKit

FIBARO, unul dintre principalii producători de echipamente de automatizare inteligentă a locuinței la nivel global, lansează o nouă linie de dispozitive compatibile HomeKit, platforma pentru casa inteligentă dezvoltată de Apple.

Cei trei noi senzori – senzorul de inundație, senzorul de mișcare și senzorul pentru ușă/fereastră – înglobează tehnologia intuitivă și designul minimalist cu tehnologia wireless Bluetooth® pentru un consum redus de energie.

FIBARO_Casa ta, de oriunde

Alături de senzori, FIBARO lansează și o nouă aplicație, care utilizată împreună cu un Apple TV sau iPad, permite accesul și controlul de la distanță, din afara casei inteligente. Cele trei dispozitive pot fi controlate și prin aplicația Apple Home în iOS 10 și pot fi comandate vocal cu ajutorul lui Siri direct de pe iPhone, iPad, iPod sau Apple Watch.

Ecosistemul HomeKit concretizează cu success filosofia , iar noii senzori FIBARO, datorită tehnologiilor inovatoare încorporate, au o reală contribuție în acest sens:

Senzorul de inundație FIBARO detectează prezența apei încă de la prima picătură, fiind primul astfel de dispozitiv din ecosistemul Apple HomeKit. Senzorul este echipat cu sonde telescopice din aur, ce îi permit funcționarea pe suprafețe neregulate și în spații greu accesibile. Funcționează și ca senzor de temperatură.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Senzorul de mișcare FIBARO este un multi-senzor care detectează mișcarea, măsoară temperatura ambientală și intensitatea luminoasă. Suportul inteligent permite plasarea acestuia în orice loc din casă, chiar și pe tavan, perete sau altă suprafață.

Senzorul pentru ușă/fereastră FIBARO detectează deschiderea și închiderea ușii sau ferestrei, fiind în același timp și un senzor de temperatură. Este disponibil în șapte variante de culoare pentru a se potrivi oricărui decor. În cadrul HomeKit, acest senzor joacă un rol esențial în siguranța, securitatea și confortul unei locuințe.
“Extinderea liniei noastre de produse prin includerea suportului pentru Apple HomeKit a fost pasul firesc pentru Fibaro. Platforma HomeKit oferă o soluție simplă și sigură de extindere a beneficiilor casei inteligente spre o nouă categorie de consumatori care nu ar fi avut altfel mijloacele sau cunoștințele necesare  pentru a fi parte a acestui trend. Colaborarea cu Apple în extinderea pieței de smart home la nivel de masă este foarte incitantă pentru noi.” a declarat Michał Rodziewicz, director de vânzări la FIBARO.

În România, echipamentele FIBARO sunt distribuite de către compania GDC Telecom și sunt disponibile în magazinele partenere.

Pentru mai multe informații despre noile produse FIBARO, vizitați www.homekit.fibaro.com.

Despre FIBAR GROUP  (www.fibaro.com)

Fibar Group este o companie poloneză care proiectează și dezvoltă ecosisteme și dispozitive inovatoare pentru casa inteligentă. În prezent, brandul FIBARO se găsește în peste 100 de țări, inclusiv în Statele Unite, Canada sau Australia. Sistemul clasic FIBARO smart home utilizează protocolul wireless Z-Wave și poate fi controlat de oriunde din lume prin intermediul unui smartphone, tableta sau laptop. Instalarea sistemului se realizează în doar câțiva pași și nu necesită cablări sau pereți sparți. Toate modulele și senzorii FIBARO permit crearea de scenarii personalizate și monitorizarea consumului de energie în timp real. De asemenea, sistemul integrează cu succes sute de dispozitive de control pentru camere, lumini, încuietori, jaluzele, sisteme electronice, inclusiv de divertisment, de la alți producători ce folosesc protocolul Z-Wave sau IP.

Despre GDC Telecom (http://www.gdctelecom.ro)

GDC Telecom este distribuitorul soluției de automatizare a locuinței FIBARO în România. Totodată, compania furnizează sisteme de comunicații unificate și soluții integrate de call center și înregistrare apeluri, adresându-se unei categorii largi de clienți: SOHO, Enterprise sau TELCO. Prin îmbinarea echipamentelor și tehnologiilor de ultimă generație cu soluții complexe, GDC Telecom devine un partener strategic pentru companiile care își doresc să integreze sistemul FIBARO în ofertele lor de distribuție, precum  și pentru clienții care necesită soluții integrate de voce sau doresc să migreze la telefonia VoIP.

București, 19 decembrie 2016 – FIBARO

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: