Fashion Up desfăşoară 13 concursuri zilnice până la Ziua Naţională a Femeilor #PeToc

FashionUp sărbătorește, în premieră pentru țara noastră, Ziua Națională a Femeilor #PeToc. Pe 1 septembrie, FashionUp a lansat provocarea Back2Toc, ce se desfășoară până pe 13 septembrie și celebrează eleganța femeilor care poartă pantofi cu toc. Timp de aproape două săptămâni se desfăşoară concursuri zilnice pe pagina de Facebook a magazinului, iar norocoasele câștigătoare vor primi câte o pereche de pantofi din oferta FashionUp.

Campanie #PeToc

Totodată, pe 14 septembrie, FashionUp oferă reduceri importante la toate modelele de pantofi din oferta magazinului, timp de 24 de ore şi, în aceeaşi zi, echipa FashionUp iese în stradă pentru a premia femeile elegante care poartă tocuri.

În cei peste şase ani de existenţă, magazinul a vândut peste 100.000 de perechi de pantofi cu toc, iar 2015 este anul care le răsplăteşte pe doamnele şi domnişoarele iubitoare de acest model de încălţăminte. Eleganţa şi bunul gust al clientelor FashionUp se remarcă şi în cele mai populare categorii de produse: pantofii cu toc şi rochiile.

Ziua Națională a Femeilor #PeToc le aduce premii femeilor întâlnite de echipa FashionUp pe stradă, dar, până atunci, 13 perechi de pantofi vor fi oferite zilnic prin intermediul canalelor online. Până pe 13 septembrie, doamnele și domnișoarele pot participa la concursurile zilnice de pe pagina de Facebook a FashionUp și pot afla mai multe despre această sărbătoare de pe blogul FashionUp. De asemenea, cine acceptă provocarea Back2Toc poate urmări ușor mesajele și concursurile prin

Hashtag-urile dedicate acestui eveniment: #fashionup, #petoc, #back2toc.

De-a lungul timpului, FashionUp s-a remarcat prin produse de calitate de la branduri de top, oferind în același timp unele dintre cele mai mici prețuri de pe piață. În prezent, magazinul pune la dispoziția clienților peste 20.000 de produse de la aproximativ 300 de branduri. Femeile care aleg să cumpere prin FashionUp sunt preocupate de modul în care arată și sunt pasionate de domeniul fashion și de tot ce apare nou, iar multe dintre ele aleg să cumpere online, economisind astfel timpul alocat unei sesiuni clasice de shopping pentru lucrurile cu adevărat importante pentru ele.

It’t time to FashionUp, doamnelor, așa că Back2Toc și porniți sărbătoarea #PeToc!

București, 2 septembrie 2015 FashionUp

Visits: 0

Lasă un răspuns