FAN Delivery, platforma online de personal shopping lansată de FAN Courier, se extinde la Cluj-Napoca

FAN Delivery, platformă online de personal shopping cu livrare rapidă, lansată anul trecut de liderul pieței locale de curierat, FAN Courier, își extinde, de luna aceasta, activitatea în municipiul Cluj-Napoca și zonele limitrofe, confirmând astfel strategia de dezvoltare anunțată în 2021. Prin intermediul aplicației FAN Delivery, clienții au acces la o gamă diversificată de produse, care vor fi livrate într-un interval de maximum 90 de minute. Până la sfârșitul anului, compania și-a propus să opereze servicii de livrare rapidă în 10 orașe mari din România, Timișoara fiind al treilea oraș unde se pregătește deschiderea.

Lansată în București, la finalul anului trecut, platforma online www.fandelivery.ro a performat atât în ceea ce privește oferta de produse înscrisă prin intermediul vendorilor, dar și în privința cererii venite de la consumatorii finali. După  primele două luni de la lansarea în București, în aplicația FAN Delivery erau înrolați 25 de vendori, urmând ca alți peste 30 să intre pe platformă în curând.

Platforma de personal shopping își propune ca, în primele 12 luni de activitate, să depășească 10 milioane de lei și o medie zilnică de 700 de comenzi.

•     1 RON, costul transportului prin FAN Delivery, în Cluj-Napoca, pentru cumpărături efectuate în perioada martie-aprilie 2022;

•     Retailerul Auchan, partener FAN Delivery în toate orașele din România unde se extinde platforma;

•     Serviciile FAN Delivery vor fi disponibile și în Florești, Baciu, Sânnicoară, Feleacu și Dezmir.

Hits: 8

%d blogeri au apreciat: