FAN Courier, compania de curierat preferată de clienți pentru promptitudine, disponibilitate și înțelegere a nevoilor

FAN Courier, companie cu capital 100% românesc, fondată în 1998 de Felix Pătrășcanu, Adrian Mihai și Neculai Mihai, continuă să fie cel mai cunoscut și cel mai solicitat serviciu de curierat din România, clienții apreciind și rămânând fideli brandului pentru că-și onorează promisiunea asumată acum 23 de ani: ”Oriunde, cu plăcere.”

Cercetarea efectuată de Mercury Research, în perioada septembrie-noiembrie 2021 s-a realizat pe un eșantion reprezentativ de 308 companii din România și a analizat notorietatea furnizorilor de curierat rapid de pe piața locală, nivelul de satisfacție al clienților, gradul de utilizare a serviciilor firmelor de curierat, dar și disponibilitatea de a recomanda una dintre companii altor potențiali clienți.

Potrivit cercetării, FAN Courier a fost și anul acesta cea mai cunoscută și cea mai utilizată companie de curierat din România, serviciile acesteia fiind preferate de cea mai mare parte a respondenților.

”Analiza nivelului de satisfacție și de încredere al clienților în serviciile noastre este unul dintre cele mai importante repere pe care le luăm în considerare atunci când evaluăm activitatea din anul care se apropie de final dar, mai ales, atunci când facem strategia de dezvoltare. Poziția de lider al pieței locale de curierat pe care FAN Courier o deține de peste 15 ani este susținută constant prin transpunerea în strategia de dezvoltare a feedback-ului clienților. Îmbunătățim și dezvoltăm constant noi servicii și produse, în conformitate cu așteptările  clienților noștri, deopotrivă companii și persoane fizice. Prima poziție în topul notorietății ne onorează, dar ne și obligă să consolidăm standardele, păstrând valorile în care credem și care ne-au adus în vârful clasamentului industriei de curierat din România”, a declarat Adrian Mihai, CEO FAN Courier.

În ceea ce privește notorietatea, FAN Courier rămâne cel mai cunoscut furnizor de servicii de curierat rapid, două treimi dintre decidenții din firmele utilizatoare menționându-l pe primul loc (67% notorietate spontană prima mențiune / Top of mind). Și notorietatea spontană este ridicată (93%), cu mult peste competitorii din industria de profil.

FAN Courier domină topul și în ceea ce privește gradul de utilizare a serviciilor de curierat – 96% dintre respondenți au folosit cel puțin o dată serviciile FAN, cât și nivelul de utilizare curentă – 87% dintre respondenți. 62% dintre companiile participante la studiu menționează FAN Courier ca fiind furnizorul preferat de servicii de curierat rapid.

Totodată, utilizatorii curenți ai FAN Courier evaluează pozitiv persoana dedicată din FAN  cu care țin legătura pe toate atributele – promptitudine, disponibilitate, pro-activitate și înțelegerea nevoilor.

FAN Courier desfășoară constant studii de monitorizare a performanței brandurilor de curierat rapid, având ca obiectiv evaluarea propriei performanțe în context competitiv.

Hits: 10

%d blogeri au apreciat: