F64 și Sony lansează în România camera video profesională PXW-FS5

 F64, cel mai mare magazin foto-video, și Sony au adus în România camera video profesională PXW-FS5. Evenimentul de lansare s-a desfășurat în sala expozițională a magazinului F64, unde au fost prezenți Gabriel Chirion, Account Manager pentru Sony Professional Solutions Europe, Vladimir Chetroiu, specialist video F64, și Liviu Marghidan, D.O.P. (Director of Photography).ALX_8746

Noul model de cameră video pe care F64 îl va comercializa în România este ideal pentru profesioniștii care vor să realizeze videoclipuri spectaculoase fără să utilizeze echipamente mari, greoaie și incomode. Ca tehnologii de care dispune Sony PXW-FS5 merită menționate senzorul Super 35, montura Sony E pentru obiective, posibilitatea de a filma la rezoluție QFHD (adică 3.840 x 2.160 pixeli, apropiată de cea 4K), ecranul LCD cu diagonală de 3,5 inci și filtrele ND încorporate pentru a le asigura utilizatorilor manevrabilitate în reglarea expunerii.

Camera video Sony FS5 oferă și posibilitatea de a filma la rezoluție HD cu o cadență de până la 240 de cadre pe secundă, iar imaginile pot fi transferate pe dispozitive mobile și prin WiFi. Pentru a nu rămâne niciodată în lipsă de spațiu de stocare, FS5 are două sloturi pentru card. Mai dispune și de un mâner superior cu intrări XLR și grip cu controale dedicate (Zoom, Start/Stop și Assign), acesta din urmă oferind posibilitate de înclinare în mai multe unghiuri, pentru un plus de versatilitate și ergonomie.

„Ne-am obișnuit utilizatorii cu un nivel ridicat al calității acestor unelte și al performanței lor. Ceea ce noi la Sony am încercat să facem a fost să livrăm cel mai bun echipament pentru cei mai talentați creatori de conținut și credem că în ultimii ani am reușit foarte bine. Ce fac ei mai departe ține de inspirația lor, de talent și de forma pe care ar trebui s-o ia produsul final. Dar judecând după feedback-ul de până acum, pentru acest produs de la cei care au apucat să-l testeze și pentru întreaga gamă de echipamente de imagistică, credem că am identificat un balans foarte bun între cost performanță“, a spus Gabriel Chirion.ALX_8716

„În lumea imaginii de astăzi, unde multe din discipline se îndreaptă către «one-man show» în ceea ce privește sarcinile de pe platoul de filmare, Sony PXW-FS5 vine la fix! Este suficient de complexă și dotată pentru a satisface necesitățile și exigențele cineaștilor aspiranți, destul de versatilă și compactă pentru videografii independenți și totuși accesibilă și proiectelor mai mici, cu buget redus, dar pentru care reducerea standardului de calitate nu este o opțiune. Rezoluția 4K, abilitățile super slow-motion, codecul XAVC, înregistrarea pe suport SD, precum și compatibilitatea cu o gamă largă de obiective, propulsează FS5 direct în generația următoare de camcordere profesionale Sony“, a afirmat Vladimir Chetroiu.

Despre F64

F64, lider pe piața echipamentelor foto-video din România, deține cel mai mare magazin de profil pe piața românească de comerț electronic: www.F64.ro. Cu o echipă de 130 de angajați, F64 înseamnă atât un spațiu fizic pentru o gamă variată foto-video, cât și un magazin online, unde clienții pot găsi pe stoc tot ceea ce au nevoie în materie de foto-video.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți legate de fotografie și F64, ne găsești pe conturile noastre oficiale de Facebook, Instagram și Twitter.

F64 susţine pasionaţii foto-video şi crede în ideea de fotografie ca stil de viaţă.

București, 5 februarie 2016 – F64

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: