F64 dă startul campaniei “Back to F64 school – Fă-ţi ghiozdan de fotograf

F64, cel mai mare magazin de foto-video din ţară, lansează pe 24 august campania “Back to F64 School”, prin care pune la dispoziția clienților promoţii deosebie. Sub sloganul “Fă-ţi ghiozdan de fotograf”, clienţii sunt invitaţi să cumpere produse cu discount-uri substanțiale, pentru a-şi face şi ei un ghiozdan care să conţină tot ce este necesar unui fotograf. De asemenea, vor afla de la fotografi profesioniști care sunt acele echipamente indispensabile de care au nevoie, dar și cele mai utile accesorii recomandate.

F64_ghiozdan_fotograf

Campania se desfăşoară în perioada 24 august – 13 septembrie. Astfel, vor fi trei săptămâni cu oferte diferite. În prima săptămână clienţii care cumpără de cel putin 500 de lei primesc 50% reducere la cursurile entry level, “Ghid de conversaţie vizuală în 4 module”, “Nikon DSLR 1 – Tehnică foto” și “Curs Canon – Noţiuni introductive ”. În cea de-a doua săptămână, se oferă un rucsac F64 cadou tuturor clienţilor care cumpără un aparat foto DSLR, cum ar fi Nikon, Canon sau Pentax sau un model mirrorless de la producători precum Sony, Panasonic, Fujifilm sau Olympus. Ultima săptămână vine cu o carte,  Fotografia de portret – Ghid complet pe înțelesul tuturor, pentru toţi cei care cumpără produse în valoare de cel puțin 500 de lei.

De asemenea, în perioada campaniei, pasionaţii de fotografie vor putea citi pe blogul F64 interviuri cu 16 fotografi. Aceștia vor spune ce conţine ghiozdanul lor şi care sunt cele mai potrivite echipamente, în funcţie de tipul de fotografie care este preferat.

Astfel, pentru fotografia de eveniment vor oferi sfaturi Daniel Chidea şi Gina Buliga, pentru fotografiile de studio va vorbi Marcel Cristocea, iar Dorin Bofan și Sorin Onișor vor vorbi despre trucurile și echipamentele utile în pozele de natură. Pentru fotografiile de stradă detaliile vor veni de la Vlad Eftenie şi Mirela Momanu, pentru portret şi fashion vor vorbi Cristina Venedict şi Andreea Retinschi, pentru cea de sport și acţiune aflăm detalii de la Mihai Şteţcu şi Tiberiu Mînzu, iar ponturi despre fotografiile cu telefonul mobil vor oferi George Nicolae şi Cristina Ţintă. Vă invităm să descoperiți și alte răspunsuri aici.

Pe lângă promoții și sfaturi, F64 nu uită de prima zi de școală. Părinţii și bunicii vor avea la dispoziție o colecție de sfaturi despre cum să facă fotografii reușite copilului, în prima zi de şcoală. Mai mult, elevii şi studenţii vor găsi o listă cu accesorii și gadgeturi recomandate special pentru ei. Telefonul inteligent este un gadget indispensabil, a devenit un computer foarte bun în viața de zi cu zi, iar în jurul acestuia poate fi alcătuită o listă consistentă de accesorii și dispozitive extrem de utile.

Despre F64

F64, lider pe piața echipamentelor foto-video din România, deține cel mai mare magazin de profil pe piața românească de comerț electronic: www.F64.ro. Cu o echipă de 130 de angajați, F64 înseamnă atât un spațiu fizic pentru o gamă variată foto-video, cât și un magazin online, unde clienții pot găsi pe stoc tot ceea ce au nevoie în materie de foto-video.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți legate de fotografie și F64, pasionații pot urmări conturile oficiale de Facebook, Instagram și Twitter.

Bucureşti, 24 august 2016 – F64

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: