F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch a fost lansat și oferă tehnologii NVIDIA, cu o îmbunătățire de până la 3 ori a performanței DLSS

Iluminare ray traced și o îmbunătățire a performanței de până la 3 ori, cu NVIDIA DLSS.

F.I.S.T. are iluminare ray traced completă, care include reflexii, iluminare globală și contextuală, ce îmbunătățesc vizibil calitatea imaginii.

În F.I.S.T. tehnologia DLSS oferă o scalare excelentă pe toate plăcile RTX, la toate rezoluțiile, și asigură îmbunătățiri incredibile la rezoluție 4K, cu ray tracing activat. DLSS oferă creșteri de până la 3X la rezoluție 4K, permițând experimentarea jocurilor cu ray tracing la 4K 60 FPS pe 3060Ti și multe altele!

De asemenea, tehnologia NVIDIA DLSS le permite utilizatorilor de laptopuri GeForce RTX să experimenteze F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch la setări maxime, cu mai multe cadre pe secundă, mai fluide, pentru o experiență de gaming de ultimă generație oriunde, oricând.

NVIDIA DLSS crește numărul de cadre, păstrând în același timp o calitate excelentă a imaginii.

Latență cu 45% mai mică, datorită NVIDIA Reflex

În F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch, TiGames utilizează această tehnologie inovatoare pentru a reduce latența cu până la 45%.  

Shanghai TiGames Network Technology Limited și  NVIDIA livrează ceva special pentru gamerii GeForce, cu F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch. Experiența F.I.S.T. pe un placă bazată pe GeForce RTX este cea mai imersivă de care te poți bucura în acest joc.

Articolul GeForce.com pe F.I.S.T.:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/fist-forged-in-shadow-torch-rtx-ray-tracing-reflex-dlss

F.I.S.T. DLSS 4K Comparison  Trailer:

F.I.S.T RTX Gameplay Trailer:

F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch pe Steam:

https://store.steampowered.com/app/1330470/FIST_Forged_In_Shadow_Torch/

Hits: 13

%d blogeri au apreciat: