Experiențe memorabile alături de cei dragi de Paște, chiar și de la distanță, cu soluțiile Wi-Fi Mercusys  

Se apropie Paștele, iar locuința urmează să se umple de invitați, miroase a cozonac, iar voia bună se instalează în casă.

Fiecare membru al familiei aduce cu el această energie bună și fiecare are măcar un dispozitiv ce necesită o conexiune la Internet. Fie că este vorba de mama care caută rețeta perfectă pentru o prăjitură, ori de verișorul care vrea să se joace pe telefon, o conexiune stabilă și performantă este mereu binevenită.

Astfel, pe lista de cumpărături, pe lângă ouă și iepurași de ciocolată, se poate afla și unul dintre dispozitivele Mercusys. Cu un preț accesibil, acestea oferă o navigare fluidă pe Internet pentru sute de dispozitive și viteze multi-gigabit în cazul sistemelor mesh Halo H80X și Halo H70X și a routerul MR80X.

Rețeta ideală pentru o casă conectată

Adăugăm un sistem mesh, cu tehnologia Wi-Fi 6, alături de o locuință generoasă și o configurare simplă, iar totul va fi pregătit pentru toate activitățile tale online.

Se poate obține o acoperire Wi-Fi de până la 650 m2 sau 450 m2  în funcție de pachetul pentru care optează utilizatorul–3-pack sau 2-pack–la care se adaugă și o viteză de transfer de până la 2402 Mbps în banda de 5 GHz, regăsite la sistemul Halo H80X.

La fel ca fratele său mai mare, Halo H70X încorporează standardul Wi-Fi 6, venind cu o acoperire ceva mai redusă, de 550 m2 (3-pack) și 350 m2 (2-pack), oferind însă eficiență pentru cei care își cunosc perfect necesitățile de rețea.

Ambele sisteme oferă Seamless Roaming, astfel că unitățile Halo lucrează împreună, într-o rețea unificată, sub o singură parolă și un singur nume. Datorită acestei funcții, utilizatorii se pot bucura de o conectivitate cu adevărat fără întreruperi, chiar și atunci când se deplasează prin casă, dispozitivele lor conectându-se automat la cea mai apropiată unitate Halo. La toate acestea se adaugă alte funcții avansate, precum Beamforming, OFDMA, MU-MIMO sau BSS Color.

Cu Beamforming, atât Halo H80X, cât și Halo H70X vor putea concentra puterea semnalului către dispozitivele prioritare, astfel că redarea filmului vizionat împreună cu familia de Paște nu va fi afectată de activitățile online ale celorlalți membri. În plus, prin Self-Healing utilizatorul se va bucura de cea mai bună rută a semnalului dintre unități, ce garantează o stabilitate mai mare a semnalului.

Funcțiile de control parental sunt utile în cazul familiilor, fiind disponibile și pe sistemele mesh Halo H80X și H70X. Cu ajutorul acestora, utilizatorii vor putea limita timpul petrecut online de către cei mici, bloca site-urile periculoase și vor putea configura un profil personalizat pentru fiecare utilizator. Astfel, părinții vor gestiona mai ușor conținutul și timpul petrecut online de către cei mici, pentru ca aceștia să se bucure de o experiență mai sigură în online.

Conexiuni mai stabile, sărbători mai liniștite

Dacă totuși utilizatorii își doresc un router, unul din dispozitivele de top din gama Mercusys este MR80X. Compatibil cu standardul Wi-fi 6, routerul este capabil de viteze cumulate de până la 3 Gbps. Utilizatorii se pot bucura de un lag redus, pot descărca fișiere mari într-un timp mult mai scurt și pot viziona filme și seriale la rezoluții 4K fără întreruperi.

În plus, funcția OFDMA ajută dispozitivele conectate la MR80X să folosească toată lățimea de bandă, mărind de patru ori eficiența și numărul dispozitivelor ce pot fi conectate. Dacă vorbim despre creșterea eficienței nu putem uita de BSS Color, cu ajutorul căreia inferențele Wi-Fi din rețelele vecine sunt reduse la minimum, iar transmisiile de date sunt îmbunătățite.

Routerul va alege singur, în mod inteligent, cea mai bună bandă pentru fiecare dispozitiv conectat prin funcția Smart Connect.

Pentru siguranța informațiilor personale, standardul de securitate WPA3 va avea grijă de datele utilizatorilor, fie că vorbim de prevenirea atacurilor Brute-Force, ori de criptarea de 128-Biți.

Iar prin cele 4 Antene High-Gain multi-direcționale și tehnologia Beamforming, routerul MR80X nu va dezamăgi nici la categoria acoperire Wi-Fi.

Astfel, alături de mâncarea bună a mamei, poveștile din tinerețe ale bunicului și zâmbetele celor mici care se joacă prin casă, dispozitivele Mercusys vin să întregească atmosfera de sărbătoare oferind conexiuni stabile pentru toate dispozitivele familiei.

Views: 0

Lasă un răspuns