evoMAG aniversează 19 ani și introduce două noi categorii de produse în portofoliu: birotică și jucării

 evoMAG aniversează 19 ani și introduce două noi categorii de produse în portofoliu: birotică și jucării. Această decizie se înscrie în strategia de extindere a evoMAG și reflectă angajamentul companiei de a răspunde nevoilor diverse ale clienților, consolidând, în același timp, poziția în piață.

„De-a lungul celor 19 ani de prezență pe piața din România, evoMAG a evoluat de la un simplu magazin online la unul dintre cele mai respectate nume în domeniul eCommerce. Cu un portofoliu ce numără, în prezent, peste 150.000 de produse reper, evoMAG a reușit să se distingă prin diversitatea ofertei, calitatea serviciilor și printr-o orientare puternică spre nevoile clienților. Vom continua să ne îmbunătățim, să dezvoltăm portofoliul de produse și să adăugăm tot mai multe servicii de calitate care îmbunătățesc experiența de shopping și aduc valoare adăugată clienților, consolidând, totodată, încrederea lor în brandul evoMAG și satisfacția acestora față de procesul de achiziție și utilizare a produselor cumpărate”, spune Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG.

Pentru a marca 19 ani de activitate, evoMAG lansează o campanie de reduceri care cuprinde diverse categorii de produse, de la electronice și electrocasnice, până la gadgeturi și accesorii.

Astfel, până pe 26 mai, reducerile ajung până la 50%, reflectând angajamentul evoMAG de a oferi cele mai competitive prețuri și cele mai atractive oferte.

În plus, anumite categorii de produse, precum imprimantele HP, Epson, televizoarele TCL, produsele Logitech, electrocasnicele și produsele de îngrijire Philips, camerele de supraveghere Hikvision etc. beneficiază de o reducere suplimentară de 19% și 20%.

Campania aniversară este gândită ca o oportunitate pentru clienți de a accesa produse de top la prețuri avantajoase. „Este o modalitate de a mulțumi clienților noștri pentru că au ales evoMAG ca partener de încredere în tehnologie și inovație de-a lungul anilor”, mai spune Mihai Pătrașcu.

Aniversarea celor 19 ani vine nu numai cu oferte excelente, ci și cu promisiunea companiei de a continua să inoveze și să ofere servicii de cea mai înaltă calitate. Într-o piață în continuă schimbare, evoMAG își reconfirmă angajamentul de a fi la înălțimea așteptărilor clienților săi, adaptându-se continuu la noile tehnologii și tendințe ale pieței.

Despre evoMAG

evoMAG este una dintre cele mai importante companii din industria de comerț electronic din România. Magazinul online comercializează zeci de mii de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, sport & fitness (printre care și trotinete și accesorii pentru trotinete) și pentru casă și grădină, iar acum 4 ani a deschis primul service pentru trotinete electrice, devenind primul magazin online din România care oferă un astfel de serviciu.

evoMAG.ro este vizitat zilnic de peste 60.000 de persoane, iar peste 80% dintre clienți ar recomanda magazinul pentru calitatea serviciilor oferite. evoMAG a fost fondată de Mihai Pătrașcu, care ocupă, în continuare, poziția de director general.

Compania a atras, în 2022, o investiție de 2 milioane de euro de la Catalyst România, una dintre cele mai importante firme de capital de risc axate pe tehnologie din România, în demersul de a susține dezvoltarea accelerată a companiei.

Investiția atrasă este prima de anvergură pentru evoMAG și confirmă parcursul bun al companiei în cei 19 ani de existență în piața de eCommerce din România, validează și sprijină strategia de dezvoltare pe termen lung a magazinului online.

Views: 4

Lasă un răspuns