Evolio X6 primul smartphone cu procesor Octa-Core din România

Intr-o discutie avuta cu domnul Nistoran pe Facebook, a promis ca va aduce in Romania un SMART cu performante la nivel mondial. Si iata ca astazi a si facut-o.

Evolio lansează super-smartphone-ul X6, primul telefon cu procesor Octa-Core de pe piața din România. Evolio X6 este un smartphone de top, cu o memorie de 2 GB RAM și 16 GB Flash, ecran Full HD de 5,5 inch și baterie de mare capacitate.
Super-smartphone-ul Evolio X6 este echipat cu un procesor cu 8 nuclee capabile să lucreze simultan la o frecvență de 1,7 GHz și o memorie RAM de 2 GB, ce garantează funcționarea fără întreruperi a numeroase aplicații multimedia, chiar și a celor mai solicitante jocuri cu elemente grafice deosebite.


“Evolio X6 este un phablet care va schimba regulile jocului, fiind primul phablet al unui brand românesc ce beneficiază de o putere de procesare extraordinară. Ecranul este atât de generos, ca dimensiune și rezoluție, încât poate substitui o tabletă. Pe de altă parte, datorită tehnologiei OGS și designului Edge-to-Edge, acest super-smartphone este incredibil de portabil, fiind mai îngust și mai plat decât concurenții săi de la brand-urile de renume mondial.
X6 va fi preferatul oamenilor activi datorită autonomiei uimitoare de până la o săptămână și a camerei de 13MP cu autofocus și poate candida la titlul de campionul selfie-urilor, grație camerei frontale de 8 MP”, a declarat Liviu Nistoran, Președintele Evolio.
Ecranul de 5,5 inch, cu o rezoluție de 1920×1080 pixeli, are o densitate de 401 pixeli per inch, Evolio X6 fiind cu mult peste performațele ecranelor de tip Retina și oferă vizibilitate din unghiuri de până la 178 de grade. Beneficiind de noua tehnologie OGS, X6 oferă imagini clare și luminoase. Stratul de sticlă al ecranului, Gorilla Glass, fabricat de Corning, este special conceput pentru a fi rezistent la zgârieturi. Marginile foarte înguste ale ecranului și cadrul metalic oferă super smartphone-ului o eleganță aparte.
Camera principală, amplasată pe spatele smartphone-ului, are o rezoluție de 13 MP și dispune de blitz și funcții precum detectarea zâmbetului, fotografiere din unghiuri multiple și realizarea de imagini panoramice. Camera frontală are o capacitate de 8 MP.
Super-smartphone–ul Evolio X6 este Dual SIM și are încorporată tehnologia NFC (near field communication) care permite efectuarea de tranzacții financiare, schimb de continut digital și conectarea la alte echipamente electronice.
Evolio X6 are preinstalat și softul de securitate Norton Mobile Security, care îți protejează telefonul și datele în caz de furt și asigură cea mai înaltă protecție antivirus și antimalware existente în piață. Dacă ți-ai piedut smartphone-ul, sistemul Norton Mobile Security îți permite, prin internet, să îl localizezi, să îl blochezi, să ștergi datele de pe el sau să declanșezi o alarmă.
Evolio X6 este disponibil pentru precomenzi pe www.evolioshop.com, cu un discount de 20% față de prețul de listă, de 1499 lei. Smartphone-ul Evolio X6 va fi disponibil în magazine din a doua jumătate a lunii aprilie.
Mai multe detalii despre Evolio X6 găsiți pe www.evolio.ro

Bucureşti, 31 martie 2014 – Evolio

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: