EVOLIO X10 primește update la Android 4.4 KitKat

Evolio X10 primește update al sistemului de operare, de la Android 4.2 la Android 4.4 KitKat. Posesorii tabletelor X10 își pot face singuri acest update, urmând instrucțiunile prezentate pe site-ul companiei.

Prin acest upgrade tableta va avea o interfață mai prietenoasă, cu icon-uri noi, sistem de widget-uri îmbunătățit și o tranziție mai fluentă între ecrane. Consumul de memorie și de baterie al tabletei va fi diminuat în comparație cu versiunea Android 4.2, iar sistemul va permite multitasking mai rapid, cloud printing și smart control.

tableta-evolio-x10-fusion-16gb-kitkat

Tableta Evolio X10 Fusion are un preț redus cu 150 de lei săptămâna aceasta, fiind disponibilă la 749,90 lei. Tableta convertibilă X10 Fusion, cu procesor Quad-Core la 1,4 GHz, ecran HD Super IPS, de 10,1 inch, sunet Stereo și autonomie sporită, este partenerul de încredere la birou și, în același timp, dă sartul distracției. Cu un design elegant, din aluminiu, ușor de transportat, tableta convertibilă X10 substituie cu ușurință funcțiile unui notebook.

Oferirea acestui update este parte a eforturilor Evolio de a oferi clienților săi produse și servicii de cea mai bună calitate, folosind cele mai actuale tehnologii.

Bucureşti, 30 octombrie 2014 – Evolio

Hits: 6

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: