EVOLIO X-Fit Smartwatch-ul la unboxing dar si primele impresii

Smartwatch-ul Evolio X-Fit tocmai proaspat iesit pe piata, m-am gandit ca a starnit deja curiozitatea voastra si atunci cand a ajuns la mine pana la a scrie un review despre acesta.

Am considerat ca veti dori sa il vedeti mai intai la mana, pentru a va crea o prima impresie.

DSC04963

Si atunci, am luat aparatul foto si am trecut la un clip video care sper sa va starneasca interesul, pentru review-ul, ce va urma, in urma testelor.

Asa cum vedeti, ceasul, este usor de utilizat si se imperecheaza foarte bine prin conexiunea Bluetooth, cu aplicatia, pe care am downloadat-o de pe Google Play, in lipsa unui IPhone, cu care mi-as fi dorit sa realizez aceleasi teste, pentru a-mi da seama, de posibile diferente.

De asemeni, m-am gandit, ca, in atat de scurt timp, nu imi voi putea da seama, si de autonomie, si acest lucru este consumator de timp, la o astfel de utilizare.

M-a impresionat usurinta de lucru in meniuri, dar, si faptul ca, imperecherea se face fara prea multe operatiuni.

Pur si simplu se conecteaza cu aplicatia. Asa cum ati vazut aveam deja parcursi ceva pasi inregistrati, pentru ca, X-Fit vine total descarcat. Nici nu am avut rabdarea sa il incarc pana la maxim, insa, cat l-am tinut, adica in jur de vreun sfert de ora, ceasul nu s-a descarcat, semnificativ, ceea ce ma duce cu gandul, ca, cele 30 de zile sunt posibil de atins. Pe parcurs va tin la curent pana la finalizarea testelor si a review-ului.

Hits: 9

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: