Evolio prezintă smartphone-ul de 5” cu garanție pentru display spart

Smartphone-ul M5 este noul terminal din gama Evolio Multimedia, ideal pentru consumatorii de conținut multimedia. Telefonul are ecran IPS de 5”, procesor Quad-Core, 1GB de RAM și baterie cu autonomie extinsă. M5 este primul telefon din România care beneficiază de înlocuirea gratuită a display-ului spart.

Cel mai important beneficiu oferit utilizatorilor M5 de către Evolio este posibilitatea de schimbare a ecranului smartphone-ului, gratuit, o singură dată în perioada de garanție, indiferent de cauza sau natura defecțiunii, fie ca a fost scăpat pe jos sau lovit accidental.

smartphone-evolio-m5-3

Cu această ocazie Evolio introduce și sistemul de upgrade „over the air” pentru sistemul de operare. Astfel, M5 este primul telefon Evolio care își va face automat upgrade-ul la o versiune superioară a  sistemului de operare. Upgrade-ul se realizează fără intervenții din partea utilizatorului, prin intermediul rețelei de telefonie mobilă sau printr-o conexiune Wi-Fi.

Noul smartphone Evolio M5 poate fi folosit atât pentru a viziona conținut multimedia cât și pentru rezolvarea de sarcini profesionale precum accesarea mail-ului sau rularea de diferite materiale pe alte ecrane prin wireless display. Procesorul Quad-Core de la MediaTek împreună cu memoria RAM de 1 GB și Flash de 8GB asigură funcționarea fără cusur a mai multor aplicații simultan și rularea jocurilor cu grafică solicitantă.

Autonomia extinsă a dispozitivului este oferită de bateria de 2000 mAh și de optimizarea sistemului de operare al telefonului, dar și de procesorul cu consum de energie redus.

”Prezentăm astăzi al doilea smartphone al gamei Multimedia de la Evolio, care înseamnă produse bine echipate hardware, cu capabilități de redare excelentă a imaginii și sunetului. În plus dorim să oferim clienților noștri servicii care să le aducă o mai mare valoare produselor și un confort sporit”, a declarat Liviu Nistoran, Președintele Evolio.

Caracteristicile tehnice ale smartphone-ului Evolio M5 includ sistemul audio de calitate Digital True Surround , camera foto principală de 8Mp, Bluetooth, echiparea Dual SIM și receptoarele GPS și Wi-Fi. Pachetul de vânzare include și o pereche de căști Evolio cu microfon de înaltă calitate.

Prețul recomandat de vânzare a noului telefon Evolio este de 499 lei, M5 putând fi achiziționat la pre-comandă, până pe 10 iunie, la prețul promoțional de 429 lei de pe site-ul www.evolioshop.com.

Smartphone-ul M5 păstrează designul stilizat, elegant întâlnit și la M4 Magic și carcasa spate anti-alunecare disponibilă la majoritatea telefoanelor Evolio.

Mai multe detalii despre M5 se găsesc aici, acesta urmând a fi disponibil în rețelele marilor retail-eri de specialitate de săptămâna viitoare.

Bucureşti, 3 iunie 2015 – Evolio

Hits: 0

One thought on “Evolio prezintă smartphone-ul de 5” cu garanție pentru display spart

  • 19 august 2015 la 9:27 AM
    Permalink

    E o minciuna! Bateria nu tine decat o zi!
    Il am de o saptamana si dupa prina incarcare a doua zi a trebuit sa il bag la incarcat (avea 30%) touchul nu raspunde prea bine la glisarea iconurilor si mare atentie la cumpararea lui din magazinele altex! Daca vrei sa returnezi produsul inapoi sa iti iei banii inapoi…te trimite la garantie cu el sa iti verifice telefonu…si daca e in regula…nu il poti returna! (Soc!) In plus,nu e chiar responsiv la tastatura…(apas a si apare s..etc…) Si deja suntem la sfarsitul lui august (2015) si nici urma de lolipop.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: