Evolio Preciso 5, un GPS Auto echipat cu Mireo Don’t Panic / Full Europa

Evolio Preciso 5, un GPS auto dotat cu ultima versiune a softului de navigație Mireo Don’t Panic și harta Full Europa.

Dispozitivul se conectează rapid la satelit, calculează în cel mai scurt timp ruta optimă către destinația dorită, și transmite informații detaliate despre traseul ce urmează a fi parcurs.

evolio_preciso5_pic06 evolio_preciso5_pic01-v2

Procesorul specializat, de ultimă generație al GPS-ului Preciso 5, asigură o găsire rapidă a rutelor și o experiență placută în utilizare. Preciso 5 oferă ghidare vocală, avertizare pentru depășirea vitezei și asistență pentru benzile de mers.

Și din punct de vedere al aplicațiilor multimedia, Preciso 5 este foarte bine echipat, întrucât dispozitivul poate reda fotografii, secvențe video, fișiere text și audio, experiența de navigare fiind una foarte relaxantă. Memorie internă a GPS-uluieste de 4GB, darpoate fi extinsă cu ajutorul unui card micro SD până la 16 GB.

Compact și elegant, cu ecran tactil de 5 inch,  GPS-ul Preciso 5 oferă harta completă a Europei,  actualizarea gratuită a acesteia și funcții inteligente de asistență în trafic. Astfel, utilizatorul său va porni mereu la drum cu cele mai noi hărţi şi va naviga fără griji în oricare ţară din Europa.
București, 04 aprilie 2017, Evolio

Hits: 126

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: