Evolio lansează un nou gadget purtabil, brățara Evolio LinkFit

Evolio anunță lansarea brățării inteligente Evolio LinkFit, un gadget modern, util și accesibil.

Brățara se conectează cu smartphone-ul utilizatorului via Bluetooth și transmite automat notificări pentru apeluri vocale, sms-uri, e-mailuri sau diverse aplicații precum facebook sau whatsapp. În același timp, brățara monitorizează activitatea fizică a utilizatorului și afișează numărul de pași, distanța parcursă, caloriile arse sau calitatea somnului.

Brățara dispune de ecran tactil ce afișează în timp real orice notificare sau modificare a parametrilor de sănătate și permite totodată setarea de alerte prin vibrații ușoare. În funcție de setările personalizate aplicate, brățara Evolio LinkFit îi amintește utilizatorului când e timpul pentru puțină mișcare, prin funcția alertă pentru sedentarism.

12029729_1061712800507652_541765044494512949_o

„Brățara inteligentă poate fi folosită ca o extensie a smartphone-ului. E mai simplu ca oricând să fii mereu la curent cu activitatea înregistrată de smartphone-ul tău și să îți urmărești evoluția când faci sport. Segmentul dispozitivelor purtabile este încă o nișă, însă estimez o creștere constantă în volum, de cel puțin 50% de la un an la altul. Brățările inteligente sunt extrem de populare în rândul tinerilor și nu numai”, spune Liviu Nistoran CEO & Founder.

Brățara este compatibilă cu orice smartphone Android sau iOS. Dispune de factor de protecție IP67 astfel încât poate fi folosită cu succes la înot sau în condiții de umiditate.

picture 1 picture 2

Brățara Evolio LinkFit este disponibilă pe negru, însă clienții pot comanda separat o brățară roșie, portocalie, albă sau gri. Începând de azi, are un preț special în regim de precomandă, 139 lei.

București, 10 mai – Evolio

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: